Maestro13 Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2011 merhaba arkadaşlar öncelikle daha önceden astral seyahat tecrübem oldugunu belirtmek isterim , geçen gün rüyamın içinde astral seyahat yapıyordum tamamen farklı bir evde tamamen farklı bir odadaydım rüyamda ve rüyada oldugumn farkında degildim astral seyahat tecrubesnde bulunuyordm yataktan kalktım kendimi rüyamdaki o yerde yatarken gördüm orda dolaştım bedenime döndüm sonra önce rüyamda yataktan kalktm sonra birden kendim de uyandm çok ilgincti yorumunuz var mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Ya tamamen rüyadır yada astral projeksiyon yaşamışsındır.. Genelde rüya içinde hissettiklerimiz düşük titresimli projeksiyonlar zaten .. Ancak uykunda astral seyahat yaşarsan bunu anlarsın tecruben varsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Banada olmustu başta astral seyehat zannediyosun ama sonra farkediyosun rüya olduğunu daha gerçek astral seyehat nasip olmadı bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 http://www.gnoxis.com/ruya-yorumlari-7444-180.html#post577454 Burada anlattığım rüyada ben de önce astral seyahat olduğundan şüphelenmiştim. Ama bunu daha önce de kabuslarımda yaşadım... Büyük ihtimal rüyaydı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.