Adramelech Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2011 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=3GqFB8wRmuI Nisan 18, 2013 AurorA tarafından düzenlendi link yenilendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Haha çok gülmüştüm buna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 haha güzelmiş gercekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anginny Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 haha süper ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NoDry Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Zeka küpü Sen daha evrimleştinmiki onlara sıra gelsin hala odun ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKA Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 yıllardır bütün dünya tartışıyoduk bu konuyu çok teşekkürler abi ya bizi aydınlattın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
utkuulu123 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Hunharca gülüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Adam profösör galiba dağılın beyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 bu tarz seyleri gorunce, bazen hakikaten maymundan geldigimize inanasim geliyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 bu tarz seyleri gorunce, bazen hakikaten maymundan geldigimize inanasim geliyor ha ha süpersin ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 bu tarz seyleri gorunce, bazen hakikaten maymundan geldigimize inanasim geliyor Sen çok yanlış anlamışsın olayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Sen çok yanlış anlamışsın olayı. Simdi bana; "evrim" denildigi zaman, senin aklina bu mu geliyor diyerek yorum yazma istersen. Tabiki "evrim - evrim teorisi - evrim surecleri" benim yukarida ironi yaparak cevap verdigim (maymundan turemek) degil. Sadece gul gec Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Simdi bana; "evrim" denildigi zaman, senin aklina bu mu geliyor diyerek yorum yazma istersen. Tabiki "evrim - evrim teorisi - evrim surecleri" benim yukarida ironi yaparak cevap verdigim (maymundan turemek) degil. Sadece gul gec Tamam, sen öyle diyorsan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 bu tarz seyleri gorunce, bazen hakikaten maymundan geldigimize inanasim geliyor sana katılmamak ne mümküm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekns Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Simdi bana; "evrim" denildigi zaman, senin aklina bu mu geliyor diyerek yorum yazma istersen. Tabiki "evrim - evrim teorisi - evrim surecleri" benim yukarida ironi yaparak cevap verdigim (maymundan turemek) degil. Sadece gul gec e zaten gül geç amaçlı bir video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 bu tarz seyleri gorunce, bazen hakikaten maymundan geldigimize inanasim geliyor Adam Hakli Dağlin Lenn :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Şu videoyu yenilemek istedim; http://www.youtube.com/watch?v=3GqFB8wRmuI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.