Jump to content

İdeal Arkadaşla Karşılaşmak İçin Büyülü Ezgi

fortuneteller

Önerilen Mesajlar

( burada kısının ısmı) ideal arkadasını hızla bulsun..Yükselen denızın kıyıya kavuşması gıbı birbirlerine doğru çekılsınler..Çünkü şimdi sevme zamanıdır..Şimdi arzu etme zamanıdır..Bu sözleri söyleyen yalnız ınsan,ihtiyaçlarını gidermek ve yaşamının boşluğunu doldurmak için bir arkadaş edınmek ıstemektedır..

Çok iyi belirlenmiş bu sözler ideal arkadaşı (............) 'ın yaşamına getirsin..Bu insan (kışinin nitelıklerıni sayın burada ) aradığım tum nıtelıklere sahip olsun..Ve ( ısmınız) de aynı sekılde ,bu kişinin onda bulmak istediği tüm niteliklere sahiptir..

Şimdi burada belirttiğimiz güçlü arzular taşıyanlar görünmez çekici güçleriyle -şuanda birbirlerine yabancı olsalar da birbirlerine çekılmış olsunlar..Her biri öteki için ideal arkadaş olsun..Ve onları hızla ortaya çıkarın..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok mu yapıyorum bunu acaba daha önce yazılmıştı diye dikkat edeyim ses majisi ile ilgili uzun bir acıklama yapmadım ama ses bir büyüdür inancına dayanır doğru kelimeleri sesli olarak özelikle bağıarak söylersin okadar obje güç cemberi vsvs şeylere dayanmaz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

knik deniliyor modern dillerin hiçbirinde o sesler bir yada iki tane eski dillerde ise onlarca var yani bizde en fazla 30 35 ses varsa onlarda 300 yakın ses oluyor söyledğin buna benzer bişey bu uygulamada dikat edilmesi gerek yatmadan önce yapılması ve sabah yapılması yani günde en az iki defa ve en az bir hafta yapılması ve tabiki bağırarak yapacaksın bu bağırma en az kişin konuşma sesi kadar olacak

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bunu az önce sessiz olarak yaptığımda da karşılık aldım.

bu daha çok zihnin gücüyle ilgili

Zihinsel olarak da seslendirilebiliriz yani.bağırmak gerekmez.

Ama yüksek sesle de okunması gerekenleri vardır mutlaka

ve her kendine has bir rengi olması gerektiğide hatırlanmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

burada düşünce gücümüzle evreni etkilemiyor muyuz.. Kuantum Fiziği insanın düşüncelerinin fotonun davranışını değiştirdiğini gözlemlemiş. Bu da insanın düşüncesinin fotonla yada atom altı parçacıklarla bağlantısı olduğunu gösterir. İmajine edilen her şey, düşünülen tüm istekler evrende bir titreşim meydana getirir. Atom altı parçacıklara etki eder eğer ki bu konsantre edilerek yapılırsa düşüncemizin doğrultusunda etkiler meydana gelir. Bu da öyle işte. Mesela başka bir örnekte akşamdan veya sabahtan konsantre olarak bugün eski bir arkadaşınızla karşılaşacağınızı söyleyin akşamdan daha iyi. Göreceksiniz ki yeterli konsantrasyona sahip iseniz eski bir arkadaşınızla karşılacaşcaksınız. Yada diyelim sürekli satrançtan bahsettiniz o gün satrançla ilgili bilgileri kendiinize çekersiniz. Mesela bende olmuştu satrançla ilgili espriler yaptık konuştuk sonra dergilere bakayım dedim sinema dergisini açtığımda ilk önüme çıkan sayfada filmin adı ŞahMat bunun gibi şeyler çok oluyor. Düşünce atom altı parçacıklara kadar etki ediyor. BU yüzden düşüncelerimizden de sorumluyuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...