fortuneteller Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2007 ( burada kısının ısmı) ideal arkadasını hızla bulsun..Yükselen denızın kıyıya kavuşması gıbı birbirlerine doğru çekılsınler..Çünkü şimdi sevme zamanıdır..Şimdi arzu etme zamanıdır..Bu sözleri söyleyen yalnız ınsan,ihtiyaçlarını gidermek ve yaşamının boşluğunu doldurmak için bir arkadaş edınmek ıstemektedır.. Çok iyi belirlenmiş bu sözler ideal arkadaşı (............) 'ın yaşamına getirsin..Bu insan (kışinin nitelıklerıni sayın burada ) aradığım tum nıtelıklere sahip olsun..Ve ( ısmınız) de aynı sekılde ,bu kişinin onda bulmak istediği tüm niteliklere sahiptir.. Şimdi burada belirttiğimiz güçlü arzular taşıyanlar görünmez çekici güçleriyle -şuanda birbirlerine yabancı olsalar da birbirlerine çekılmış olsunlar..Her biri öteki için ideal arkadaş olsun..Ve onları hızla ortaya çıkarın.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 kuantum ses majisi için çok güzel bir örnek eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 pekı bunu daha önce bıryerde yazdın mı nasıl bısey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 pekı bunu daha önce bıryerde yazdın mı nasıl bısey:) yazdınmı derken ve nasıl bişey derken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 yanı ses majısını nasıl bısey desem daha once yazılmıştı dıyebılırsın o yuzden sordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 çok mu yapıyorum bunu acaba daha önce yazılmıştı diye dikkat edeyim ses majisi ile ilgili uzun bir acıklama yapmadım ama ses bir büyüdür inancına dayanır doğru kelimeleri sesli olarak özelikle bağıarak söylersin okadar obje güç cemberi vsvs şeylere dayanmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 burada sesın tınısı onemlı olmalı..damağa yapılan vuruşlar yani..tıpkı mors alfabesı gıbı gönderilen sinyaller.. yanlışmı sence? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 knik deniliyor modern dillerin hiçbirinde o sesler bir yada iki tane eski dillerde ise onlarca var yani bizde en fazla 30 35 ses varsa onlarda 300 yakın ses oluyor söyledğin buna benzer bişey bu uygulamada dikat edilmesi gerek yatmadan önce yapılması ve sabah yapılması yani günde en az iki defa ve en az bir hafta yapılması ve tabiki bağırarak yapacaksın bu bağırma en az kişin konuşma sesi kadar olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Ben bunu az önce sessiz olarak yaptığımda da karşılık aldım. bu daha çok zihnin gücüyle ilgili Zihinsel olarak da seslendirilebiliriz yani.bağırmak gerekmez. Ama yüksek sesle de okunması gerekenleri vardır mutlaka ve her kendine has bir rengi olması gerektiğide hatırlanmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 pekı bunun dılı onemlımı? hangı lısan daha yuksek frekansta ? bu arada çok soru sormuyorumdur umarım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Bu söz konusu niyetin niteliği ile ilgili bence. Buradakinde önemli deil. İçten ve samimi okunması yeterli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 aslında dil öenli değil archangelin de dediği gibi düşünmekte hayal etmekte başka bişey onun içinde göz majileri var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 olayı imgelemek mı bu göz majısı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Evet haklısın ben tanışacağım insanları daha önceden rüyada veya durugörü olarak görürüm mesela. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 evet ama yöntemi var bak iyi oldu hatırlatman sürekli kullanırım ama eklemek aklıma gelmemişti onu ben bir ekleyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 bencede teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 burada düşünce gücümüzle evreni etkilemiyor muyuz.. Kuantum Fiziği insanın düşüncelerinin fotonun davranışını değiştirdiğini gözlemlemiş. Bu da insanın düşüncesinin fotonla yada atom altı parçacıklarla bağlantısı olduğunu gösterir. İmajine edilen her şey, düşünülen tüm istekler evrende bir titreşim meydana getirir. Atom altı parçacıklara etki eder eğer ki bu konsantre edilerek yapılırsa düşüncemizin doğrultusunda etkiler meydana gelir. Bu da öyle işte. Mesela başka bir örnekte akşamdan veya sabahtan konsantre olarak bugün eski bir arkadaşınızla karşılaşacağınızı söyleyin akşamdan daha iyi. Göreceksiniz ki yeterli konsantrasyona sahip iseniz eski bir arkadaşınızla karşılacaşcaksınız. Yada diyelim sürekli satrançtan bahsettiniz o gün satrançla ilgili bilgileri kendiinize çekersiniz. Mesela bende olmuştu satrançla ilgili espriler yaptık konuştuk sonra dergilere bakayım dedim sinema dergisini açtığımda ilk önüme çıkan sayfada filmin adı ŞahMat bunun gibi şeyler çok oluyor. Düşünce atom altı parçacıklara kadar etki ediyor. BU yüzden düşüncelerimizden de sorumluyuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bonibon Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Çok ilgi çekici bir konuymuş. Göz majisini hiç duymamıştım eğer eklenirse okumayı çok isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 aynı anda birkaç kişinin söylemesıyle etkısının daha yuksek oldugu söyleniyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hallacin7makalesi Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 denedin mi sen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 evet denedım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hallacin7makalesi Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 sonuc olarak, basarili bir uygulama diyebilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 evet dıyebılırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetywitch Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 denedik bakalım, inancla birleşince neler getirecek göreceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest efendi agirdag Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 ben 25 yasindayim ama seni tam anlayamadim nasil soyleyecem soylediklerinimi tekrar edecem ama kac kere ve ne zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.