Jump to content

Serbest Birakma Büyüsü

tufan74

Önerilen Mesajlar

Kendinizin ve eski sevgilinizin içinde olduğu, ikiniz içinde herşeyin yolunda, ilişkinizin güzel olduğu bir dönemi temsil eden bir fotoğraf alın. Bunu yaptıktan sonra eski sevgilinizin resmini fotoğraftan keserek çıkartın.

Bir çember oluşturun ve bu çıkarttığınız fotoğraf parçasını yakın. Bunu yaparken o kişinin olmadığı, umutlu ve eğlenceli bir hayatı düşleyin kendiniz için. Ne kendinizde ne de onda bir kusur arayın, aklınızdan hiçbir öc duygusu veya suçluluk hissi olmasın. Kendiniz için düşlediğiniz gelecek hayatınızı biraz daha hayalleyin ve son olarak külleri bir yere gömün.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tam olarak böyle değil ama benzeri birşey denemiştim ve çok da güzel tutmuştu, tam olarak tarihini hatırlamadığım için de yazmamıştım buraya. Annem tv de bir astroloğu dinlemiş, gezgenlerin belli bir konumuna göre ( işte maalesef bu kısmını hatırlamıyorum) bir tarih ve hatta sadece 5 dkk lık bir zaman aralığında hayatınızdan çıkmasını istediğiniz kişilerin ismini ve hayatınızda olmasını istediğiniz kişilerin ismini ayrı kağıtlara yazıyorsunuz. çıkmasını istediğiniz kişilerin olduğu kağıdı yakarak niyetinizi söylüyorsunuz. iki çok yakın akrabamız vardı, görüşmesen olmaz ama varlığı yük olan, onlar için yapmıştım. çok kısa sürede gereksiz bir şekilde hakkımda bir dedikodu çıkardılar ben de telefon açıp çıkın uleyn hayatımdan dedim ve kurtulmuş oldum onlardan.. sonra babama demişler, neden bunları söyledik bilmiyoruz yanlış anlaşıldı vs. ama ben özür kabul etmedim çok rahatım. belki bilenler vardı hangi gezegen konumu olduğunu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Büyülerde inanç ve imaje de kullanılır..Psikolojik değil bunun benzeri büyüleri çok yapıyoruz ve tutuyor.

büyülerde inanç tabii ki olmalı ancak hanginiz sevgilinizden ayrıldıktan sonra bunu gayet net bir şekilde büyü vs olduğunu düşünmeden denemediniz ve tutmadı ki???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...