mertcanola Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2011 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=LbQrse84sIA&NR=1&feature=fvwp Bana Fake Gibi Gelmedi Sizin Düşünceleriniz Neler ? Temmuz 20, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi link Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 belki fake değildir ama yani gerçek bir videoya bile fake diyecek duruma getirildik, ama bunun fake olduğunu düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mertcanola Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Katılıyorum Sana Çok Köreltildik İnançlarımızdan Dolayı Ama Bana Gerçek Gibi Geldi Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Video 1 Eylül 2010'da yayınlanmış. Ve pek gerçek görünmedi gözüme. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 fake bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Fake olduğuna İnanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mertcanola Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Ama Çok Akıllıca Yapmışlar .. Eğer Fake'se Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Varlık ve UFO videolarının tamamının sahte olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 üstü örtülmeye çalışılıyor diyorsak neden amatör birini çektiği görüntüleri yayınlamasına izin verilsin ki.topu fake bence ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrisuper Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 orda olmadığımz için gerçeklik ve sahteliği hakkında yorum yapmayalım bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 sen yapma o halde ama anlatılan bir şey değil bu görüntümüz var elimizde yorumda yaparım bunun üzerinden belki uzman arkadaşlar bile vardır bu tarz konuların fake olup olmadığını bilen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ike Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 kendisi belli belirsiz görünen varlığın gölgesinin o kadar büyük ve belirgin olması saçma görünüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 ünlü olmak isteyen bi uzaylı vay canına kalk kız uzaylı soğan doğra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavUSt Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 kardeşim bana sorarsan fake buna benzer bi video daha vardı bi rus helikopteri çelik halatla(aslında ip ama video gerçek olsun die çelik halat demişler)hadi çelik halat bile olsa nese ufo taşıyor cisim çok benziyor.kargo helikopteride değil saçma bu videoda ise bu varlık normal bi insanmış gibi rahat bi havası var varmı bana yan bakan? gibisinden sence hala gerçekmi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doktor Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 görüntü dikkatime göre fake uzaylının gölgesi ile kadının yüzüne vuran güneşin açılarında biraz farklılık var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Bir uzaylinin bu derece rahat hareket edebilecegini dusunmuyorum acikcasi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 bastonla yürüyen bir adammış gibi geldi bana :S donarak hareketini de video dan dolayı yapıyor.ve sanki donarak gidiyomuş gibi gözüküor ama bu durum videodan dolayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Bunlar feyk neyk feyk feyk ulan banada fake geldi :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Bunlar feyk neyk feyk feyk ulan banada fake geldi :S Çünkü Fake Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Valla bana gezegenler arası yolculuk yapamayacak kadar salak gibi göründü ama bilemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Yorum yapalım çünkü aptal bir röportajda uzaylının kameraya alınması saçma geliyor bana.Varolduklarına inanıyorum ayrı ama kendilerini gösterme şekilleri bu kadar gereksiz olamaz herhalde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Bende fake olduğunu düşünüyorum neden derseniz ceken kameramanın fark etmemesi olanaksız diye düşünüyorum bırde bir televizyon kamerasının kalitesinin bu kadar düşük olduğuna inanmıyorum kız bıle nerdeyse bulanık. Bana şey gibi geldi kız kendini ünlü yapmak icin boyle bırsey dusunmus gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Neye inansak fake çıktığı için buna da inanmıyorum ben hem uzaylıları gerçekten gören ve kesin olarak neye benzediğini bilen biri var mı bütün uzaylı göründü manşetli video ve resimlerde aynı tip mevcut çıplak,soluk tenli,iri siyah parlak gözlü ,kel ve koca kafalı bir canlı..İnsanın hayal gücü bir tip.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Gerçeklik payı var ama banada fake gibi geldi videoun ortasına doğru aniden çıkıyor yada bn yanlış yorumluyor olabilirim.Burdan yorum yapmak çok zor bu tür olayların yaşandığı yerlere gidip canlı canlı görmek gerek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2011 Bir videoya eklenen bir şey videoyu fake yapar yani fake video olur. Bir cismin ya da benzeri bir şeyin bir videoya dahil edildiğini nasıl anlarız?: Eğer ki cisim kayıyorsa bu fake olduğunun en büyük ve kolay anlaşılan kanıtıdır. Şimdi tekrar izleyin videoyu, uzaylımızın ayağı kayıyor. İnternete sızdırılan bir uzaylı videosu? YouTube'da 1 senedir nasıl hayatta kalmış? YouTube kimin elinde zannediyorsunuz? Gerçek dahi olsa anca yarım saat kalır YouTube'ta... Çok mu zor böyle bir video yapmak? En gerçekçi olanlar dahi fake olabilir. Bir uzaylı vb. şeyin bir videoya ne kadar uydurulup gerçek gibi görünebileceğini merak ediyorsanız Transformers filmine bakın Eğer Transformers'taki efektleri rastgele bir videoda kullansalardı "Aha lan, gerçekmiş oğlum!" derdik. İnternetteki hiçbir videonun gerçek olduğunu kesin olarak söyleyemeyiz. Fake olduğunu söyleyebiliriz. Ancak gerçek olduğunu asla! Bir şeyin gerçek olduğundan kesin olarak emin olmak istiyorsanız; Bizzat gözlerinizle görmelisiniz İnanabileceğim hiçbir video yok ne internette, nede televizyonda... Olaki gerçek olduğu hiçbir oynama olmadığı kesin olunan bir videoyu (internette ya da televizyonda değil) görürsem inanırım. Size de bunu öneririm. İnanmayın böyle şeylere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.