Wall Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2011 İki yaşadıgım anlam veremediğim küçük olaylar var hemen anlatmaya geçeyim: 1)Yolda giderken tek kadanı kopmuş bir kelebek gördüm,dedim zaten bir günlük canı var elimin üstüne koyup eve gidene kadar gezdirdim uçurur gibi,o gece yatıcakken hiç aklımda değildi ve gözümü kırptıgım anda büyük bi kelebek gördüm ama kraliçe gibiydi tacı vardı kanatları mükemmel uzun saçlı bir kelebekti,belki fazla etkilenmişimdir bilemiyorum. 2)gene tam yatacakken sadece bir dudak gördüm ve yüzüme dogru üflediğini hissettim,kısa bir andı buna da anlam veremedim :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackStone Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 :-) Serap gibi bir şey görmüşsündür. Ama kelebek konusu olabilir mi olmayabilir mi kaldım arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Kelebek olayı ilginçmiş.Bu dünya böyle bir kelebeğe bile 1 günlük olmasıuna rağmen değer verirsen,hayatta bazı şeylerde sana değer verdiğini açıkça dile getirir.Bende bir keresinde yağmurda bir kelebeği yerde bulmuştum ve kenara götürmüştüm.Onsan sonra ara sıra evde uçan kelebekler görüyorum.Bu iyi birşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 bilemedim deyince arabesk sözler geldi aklıma. Neyse...Perilerin işi olmasın bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Chrisjudas ciddimisin bende bunu bilemedim O dudak olayı hayaldir büyük ihtimalle ve saçları olan kelebeği yorumlamayayım bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Neden olmasın ki ben bir kere kelebeğe benzeyen bir peri görmüştüm. Yani normal bir peri demek istedim.Ama kelebeğe benziyodu işte.İlk defa gördüğüm için benzetmiş olabilirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 ya da cinler istedikleri kılıkta görünebilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Cin denilen varlıklar kendi ''enerjileri boyutunda''görünürler benim bildiğim .Yani bir kelebek kılığına bürünebiliceklerini zannetmiyorum.TAbiki kedi kılığına girenler falan vardır ama kelebeği hiç duymamıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 neden olmasın.bu sitedeki insanların yeniliklere açık olduğunu düşünmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 neden olmasın.bu sitedeki insanların yeniliklere açık olduğunu düşünmüştüm. Düşünsene,kelebeğin ömrü 1 gündür.Kelebek kırığına bürünen bir cin tekrar kendi formuna dönmeyi aklına getirmeden ölür gider.Zaten ne diye kelebek kılığına bürünsün ki.Kedilerin bile bi asilliği var.Gözlerini şeytandan aldıkları söylenir.Kelebek formuna bürünüp napıcakki cin.Eline ne geçer ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 tam kelebek değilmiş ama.öyle dedi arkadaş.ayrıca kılığına girince o olmuyor.sadece o forma giriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.