Who Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2011 http://img03.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/l/Let-Me-In-1310565177.jpg Yapım: 2010 ~ ABD, İngiltere Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Korku, Romantik Yönetmen: Matt Reeves Oyuncular: Chloe Moretz, Elias Koteas, Cara Buono, Richard Jenkins, Dylan Minnette, Kodi Smit-mcphee, Sasha Barrese, Ritchie Coster, Seth Adkins, Ashton Moio, Brett Delbuono, Chris Browning, Deborah L. Mazor, Dylan Kenin, Frank Bond, Gwendolyn Apple, Jimmy \'jax\' Pinchak, Jon Kristian Moore, Juliet Lopez, Kayla Anderson, Nicolai Dorian, Rachel Hroncich, Rebekah Wiggins, Taylor Warden, Tobin Espeset, V.j. Foster Senaryo: Matt Reeves, John Ajvide Lindqvist Senaryo (Kitap): John Ajvide Lindqvist Yapımcı: Stephen King, Simon Oakes, Philip Elway, Nigel Sinclair, John Nordling, Carl Molinder, Donna Gigliotti, John Ptak, Guy East, Alex Brunner, Tobin Armbrust, Fredrik Malmberg Görüntü Yönetmeni: Greig Fraser Müzik: Michael Giacchino Filmin Websitesi: www.helpme.net Süre: 1 saat 55 dk Gösterim Tarihi: 22 Temmuz 2011 (Türkiye) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 ben daha güzel bir şey bekliyordum.. ama fena değildi...daha yaratıcı bir sonla bitirselerdi keşke... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 tşkler.alıntılıyorum izninle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.