chnmjdr1 Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2011 Arkadaşlar çok uzun zamandır bu foruma üyeyim. Boş vakitlerimde burada takılıyorum ama ne hikmetse mesaj yazmak bir türlü nasip olmadı. Birşey sormak istiyorum astralde farklı gezegenlere gidip uzaylıları gören var mı? ya da şöyle söyleyeyim: Astraldayken gördükleriniz o anda gerçek hayatta yaşananlar mı? Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paralel evrenlerde dolaşman mümkün .. ciddi anlamda deneyimlerden sonra tabi ki .. Ve varlıkların bulunduğu bölgelerde de bulunabilirsin onlara uzaylı mı dersin başka birşeymi bilmem .. Ancak astral evrende gördüğün hersey fiziki evrende yasanılanların yansımasıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chnmjdr1 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Peki siz hiç astral seyahte çıktınız mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Kendi deneyimlerim mevcut forumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Birçok gezegen gördüm hatta uzaylıları bile gördüm ama şu uzaylılar gerçek değildi.belki astral seyahat esnasında normal rüyayla karıstığı içindir bilmem.Ya da luciddle karıstırıyorumdur.Ama ''astral evrende gördüğün herşey fiziki evrende yaşanılanların aynısıdır ''sözü bana pek uymuyo.Ya evrende yaşanılanlar da bi problem var ya da bende. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chnmjdr1 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Bir aralar Merkür'ün yörüngesinde 3 uzay gemisi var demişlerdi. Gidip bir bakmak gerek. Çıkmışkan mahalleyi de kolaçan edeyim hırsız var mı diye. Bağımlılık yapar diyorlar astral. Doğrumudur ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Birçok gezegen gördüm hatta uzaylıları bile gördüm ama şu uzaylılar gerçek değildi.belki astral seyahat esnasında normal rüyayla karıstığı içindir bilmem.Ya da luciddle karıstırıyorumdur.Ama ''astral evrende gördüğün herşey fiziki evrende yaşanılanların aynısıdır ''sözü bana pek uymuyo.Ya evrende yaşanılanlar da bi problem var ya da bende. Aynısı değil yansımasıdır .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Australi Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Uzaylı tasviriniz nedir bilemem. Fakat farklı yaratıklar var. Yani uzayda oldukları için uzaylı diyorsanız doğru. Fakat öyle ince kulaklı koca kafa beyaz tenli şeyler eşek gözlü şeyler değil bunlar. Yani en azından benim gördüklerim değildi. Paralel evrenle ilgili bir olay yaşamadım onu bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Purple Angel Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 uzaylı uzaylı dionuz da insanlarda dünya gezegeninde yaşayan uzaylılardır hatırlatıyım! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 uzaylı uzaylı dionuz da insanlarda dünya gezegeninde yaşayan uzaylılardır hatırlatıyım! sanki uzaylı dediğinden kastettiğini anlamadın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sharadora Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Uzaylı görülür mü bilemem ama çok pis kokulu, kirli ve kin dolu varlıklar görmek mümkün. Astral seyehate hiçbir zaman isteyerek çıkamadım. Ama sonra durup dururken 3 defa çıktığım oldu 3ünde de onlar vardı. Sonra birdaha denemedim bile. Kokusu, sesi, yüzü, yanışı, yandıktan sonraki kokusu... Hiçbirini unutamam. Ama yine de ilginç bir tecrübeydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SizofrenDegilim Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Aynısı değil yansımasıdır .. Bu kadar forum var astral uzmanı dolu herkes bir şey anlatıyor. Ama kimse astrali anlamamış çözememiş ve çoğuda bol keseden sallıyor. Şu ana kadar gördüğüm en iyi astral cevaplar @nevermore arkadaşımızın ki. Bu işi gerçekten yapanlar belli ediyor kendini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.