Maestro13 Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2011 İstemedigimz halde çalışmamıza katılan ve daha sonra gönderdigimiz kendini cont diye tanımlayan ve iblis oldugun iddia eden varlık hakkında bilgisi olan var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Malesef. Merak ettim şimdi, hiç rastlamadım bu varlığa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 http://www.gnoxis.com/goetiadaki-72-daemon-sef-ruhun-kendi-kademelerine-gore-siniflandirilmasi-40983.html İncele bu başlığı ama sanmıyorum ki gelmiş olsun.Oldukça meşakatlidir bunların davetleri.Araştır verdiğim linki. Yani kont diyince bu kademe geldi aklıma direk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 insanın başına ne geliyorsa merakdandır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 yüksek rütbelerin çağırılması bile çok zor kendiliklerinden gelmesi imkansıza yakın bir şey.düşük rütbeli bir varlık dalga geçmiş olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 yüksek rütbelerin çağırılması bile çok zor kendiliklerinden gelmesi imkansıza yakın bir şey.düşük rütbeli bir varlık dalga geçmiş olabilir. Bunların düşüğü yükseğimi var hmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Bunların düşüğü yükseğimi var hmmm tabi ki var.enerji seviyeleri ve güçlerine göre değişiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.