Who Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2011 .................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Bu kadarına pes diyorum, Ahlak Büroya postalıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 kaç senesinden bu post? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Ahlak zabıtası değil de, normal zabıta basmış bence fırını Zabıtanın görevleri arasında "İlgili kuruluşlar ile işbirliği halinde fırınların ve ekmek fabrikalarının ve diğer gıda üretim yerlerinin sağlık şartlarına uygunluğunun denetiminde ilgili kuruluşların talebi halinde nezaret etmek, ekmek ve pide gramajını kontrol etmek, gerekli kanuni işlemleri yapmak" gibi bir görevleri var çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 sahi kaç senesinden yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 hı hı bende fen dersi için çalışıyorum normalde yoksa hiç yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 hı hı bende fen dersi için çalışıyorum normalde yoksa hiç yani... Dershanede basılsalar böyle bişie olurdu herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 belini burkunu toparlıyo haala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 bunu görmüştüm süper yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.