Xian Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2011 Merhabalar. Yakın bir kız arkadaşım bu foruma üye olduğumu bilmiyordu. Bu yüzden yeni yeni anlatıyor rüyasını ve bende hemen konu açtım, bilginiz varsa yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Arkadaşım yaklaşık 3 yıldır bu rüyayı görüyormuş. Rüyasında yüzünün kanadığını görüyormuş ardından bir çığlık sesi geliyormuş ve uyanıyormuş. Elini yüzüne sürdüğünde kan görüyormuş fakat etrafındakiler bunu görmüyormuş. Açıkçası bana pek inandırıcı gelmese de ( ) yinede doğru olup olmadığını öğrenmek istedim. Bir insan neden 3 sene üst üste aynı rüyayı görür, uyandığında yüzünden kan gelir ve onun dışında kimse bunu göremez ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Rastlantı olamaz. Ben bir kere uyuduğumda rüyaları mı arka arkaya görür ve kabus gibi 3-4 kez aniden fırlarım, sonra tekrar yatarım. Aynı rüyaları peş peşe görürüm. Bir anlamı vardır elbet, öğrenmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Yüzünden kan geliyormuş fakat başkaları bunu göremiyormuş? Ruhsal sorunları olma ihtimali var mı? Şizofren gibi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Sanmıyorum demek isterdim ama tanımadığım için yorum yapamıyacağım, sosyal çevresi iyiyse her hangi bir şüphe duymam. Araştıralım bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Yardım istiyorsa ve bu durumdan rahatsızsa bu kadar öncelikle doktora görünmeli bence...Yani olayda paranormal olarak yorumlanabilecek bir şey pek gözükmüyor ortada şu kan olayı dışında..Sadece yüzünden kan akmasınada ne denilebilir ki her şey olabilir yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 doktora gitsin bi..gerçi bu olaylar çakışır.mesela doktora gittim ben bir çok ilaç yazdı geçmedi.ama benim olay paranormalmiş aslında.bunu gidip doktoruma söylesem bana afedersin bir yerleriyle güler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.