new month Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2011 Merhaba size yaşadığım bir oLayı aktırmak istiyorum.Fabrikada gördüğüm kadın.Daha önce yaşadığım bu olayı Deja...t arakadaşımız paylaşmıştı.Fakat olayı neredeyse tamamen yanlış aktarmış.Doğrusunu açıklamak istedim.Bir akşam babaanneme giderken onların evlerinin karşısındaki terkedilmiş tekstil fabrikasında bir kadı (ya da herneyse) gördüm.Kadının saçları uzun ve ıslaktı.Rengi ise kırmızı ve beyaz..BEYAZ SAÇLARI ÖRGÜ HALİNDEYDİ.Arkadaşımın paylaştığı aksine uyku sersemi değildim.Hatta gece yarısına kadar oturmuştu.Gece yarısı fabrikaya baktığımda (odamın penceresi oraya bakıyordu.) kadını tekrar gördüm.Beni görünce gözlerimin içine baktı ve ortadan kayboldu. BUNLARI YAZARKEN PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIĞIMIN OLMADIĞINI BELİRTMEK İSTERİM. Daha öncede böyle olaylar başıma geldi.ve telepatim çok güçlü.Ne dersem çıkar. Ayrıca ertesi gün eve sonra da okula döndüğümde arkadaşlarımın ve benim eşyalarımıza (özellikle benim) beyaz ve kızıl saçlar vardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssta03 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Semenderlerin insan formuna geçtiklerinde kızıl saçlara sahip olduğuna dair bir yazı okumuştum ama bu konuyla bir bağlantısı var mı bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
new month Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Hımm...Olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 niye bana olmazki böyle şeyler hiç bir psişik olay yapmayı - yaşamayı bırak yaklaşamıyorum bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
new month Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Ahahahahaa...Bilemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 niye bana olmazki böyle şeyler hiç bir psişik olay yapmayı - yaşamayı bırak yaklaşamıyorum bile Onlara Bakmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavUSt Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 hatta o gün okul bahçesinde betül adlı arkadaşımız(new month iyi bilir ) yerden bulduğu kızıl bir saç teliyle oynuyordu....... bu olaydaki varlık sizce takip meselesi yada içgüdüsel bir etkileşim olabilirmi?????çünkü saç okuduğumuz okuldaydı....... öğretmenlerin saçı olabilirmi???? bu konuda size bağlıyız forum kardeşlerim Semenderlerin insan formuna geçtiklerinde kızıl saçlara sahip olduğuna dair bir yazı okumuştum ama bu konuyla bir bağlantısı var mı bilmiyorum. nedemek???biraz konuyu açarmısın??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazdığın hikayelerin! de konu ile bir alakası yok bu yüzden silindi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goo Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Kan şekerin düşmüştür büyük ihtimal. Kan şekeri düştüğü zaman renlerde kızıllaşma, maddelerde durgunluk gözlenebilir. Halüsülasyonlarda cabası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.