caslanova Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2007 Sevdiğime onu sevdiğimi söyleyemediğim için utanıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 söyledigimde keşke demiştim keşke söylemeseydim ama bu video beni iyiki demeye döndürdü iyiki söylemişim ellerine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 hocam iyi guzelde boyle bir seyin gerceklesme imkan cok zayif zaten bu videoda gercek degil keske belirtseydin ayriyetten birini seviyorsaniz ve onunla fazla vakit geciriyorsaniz soylemenize gerek kalmadan karsi taraf anlar ve birgun mutlaka acilirsiniz aynisi benima arkadasim kardesim gordugum bir inasana oldu sonunda acildi bizimki kiza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 eğer ben bu durumda olsa idim söyleyemezdim gibi geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 güzell saolll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 Birine onasevdiğini söyleyememek ne kadar acı veriyordur:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2007 ): sölememeye kararlym.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 -------------------- Bu ne ya içim karardı.Of offfffffff.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RANUNA Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 abicim sen ne yaptın ya içim varya paramparça oldu. Umarım bu benim başıma gelmez yada kimsenin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 bu ne ya.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 yha çok kötü :'( hala nefes alamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 ya bu tamamen uydurulmuş bişi ama alınacak ders ayrı çocuk iyi sıkmış youtube da dikkat ederseniz bu şekil birsürü videosu var yapan kimse bu işi iyi yapıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 daha önce izlemiştim... güzel bişi paylaşım için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2007 yazık cocuga be saol paylasın ıçın izlemıstım zaten bunu youtube de saol.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Kimseyi sevmiyorum ben ama dokundu yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 son pişmanlık fayda etmez...çok duygusal bişi tam liseli aşkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Ben bunu daha önce seyretmiştim sanki. Bence de söylemezsek sevdiğimizi kim nerden bilsin yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.