Gwaine Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2011 Beyaz zambaktan çıkarılan yağı kristal bir kupaya boşaltın, kupaya dönerek Mezmur 137'yi okuyun ve sonunda melek Anael'in adını telaffuz edin, Venüs gezegeni meleğidir o ve bu arada sevdiğiniz insanın adını telaffuz edin. Daha sonra meleğin adını bir servi ağacı parçasına yazın ve bunu zeytinyağına batırın, çıkarın ve sağ kolunuza bağlayın. sonrauygun zamanı kollayın ve arzuladığınız insanın sağ eline dokunun, böylece yüreğinde aşk duygusu uyanacaktır. Eğer bu işi Cuma günü, ay yeni doğduğu sırada şafak vakti yaparsanız çok daha etkili olur. History and Practice of Magie alı kitaptan alıntıdır. Normalde aşk büyülerini hoş bulmam, bilgi amaçlı paylaştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajinGari Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 aynı şekilde bende duygu değiştiren büyüleri sevmem çünkü hen geçicidir hende oluşturulan duygu sahtedir bu nedenle bu konuyu okuyan arkadaşlarımın bunu yapmamasını rica ediyorum ama paylaşım için tşk ederim büyüde iki eksiğin var kitaplar her zamna eksiktir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 aynı şekilde bende duygu değiştiren büyüleri sevmem çünkü hen geçicidir hende oluşturulan duygu sahtedir bu nedenle bu konuyu okuyan arkadaşlarımın bunu yapmamasını rica ediyorum ama paylaşım için tşk ederim büyüde iki eksiğin var kitaplar her zamna eksiktir Eksik olan bölümü tamalasaydınız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.