FearTheFutuRe Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2011 Alman arkeolog Dr Heinrich Kusch, Eski Dünyaya Açılan Yeraltı Kapısının Gizemi isimli kitabında, Neolitik Çağ yerleşimlerin yüzlerce metre altında bulunan tünellerin İskoçya'dan Türkiye'ye kadar uzandığını açıkladı. Dailymail'in haberine göre, Alman arkeolog Dr Heinrich Kusch, Eski Dünyaya Açılan Yeraltı Kapısının Gizemi isimli kitabında, Neolitik Çağ yerleşimlerin yüzlerce metre altında bulunan tünellerin İskoçya'dan Türkiye'ye kadar uzandığını açıkladı. http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/08/05/Haber/541995101233.jpg?542331353385 Alman arkeolog, tünelin bazı noktalarının 70 santimden daha geniş olmadığını söylerken, bu genişliğin bir insanın geçebilmesi için elverişli olduğunu belirtti. Tünellerin hepsi bütünlük sergilemese de bazı bölümlerinin saklanmak için odalardan oluştuğunu belirtti. Bir diğer görüş ise insanların savaşlardan, şiddetten ya da hava koşullarından etkilenmeden seyahat yapmak için bu yolları yaptığını vurguluyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 hala açıkmı acaba=/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Tapınaçıların ve Gizli Örgütlerin bunu bildiğini duymuştum.Ama hala bu tünelin ayakta olduğuna inanamıyorum aradan yüzyıllar geçmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Şaşırtıcı geldiyse bir de buna bakın. http://www.gnoxis.com/magaralar-tuneller-ve-yeralti-tesisleri-37909.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
new month Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Sadece bana mı oldu bilmiyorum ama sırf o yıldan kaldı ve bu kadar uzun bir tünel diye aklıma direkt AGATHA geldi...Tariflere uyuyor sonuçta ama herşeye rağmen yinede hükümet işi olabilir.Derin devlet budur işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 nasıl yani denizaltından mı kazmışlar?? iskoçya britanya'da ne de olsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.