Maybe1Day Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2011 Arkadaşlar Lucid rüyanın ne olduğunu herkes az cok biliyordur ama ben yine de cok kısa bir tanıtım yapayım. Lucid rüya rüyadayken rüyada olduğunuzu bilip rüyayı kontrol etmektir. Gelelim tekniğimize. (Bu arada belirteyim teknik ve yazı kesinlikle bana aittir) Bu tekniği uygulayabilmeniz için bazı koşullar olması lazım. Öncelikle çok uykunuzun olması lazım gözünüzü açamayacak kadar yattığınız an uyumanız lazım. Tabi eğer çok kısa bir sürede lucid olmak istiyorsanız. Bunun için de en uygun vakit sabah uyanma vaktinizden yaklaşık 3 saat önce uyanmak ya da geç vakte kadar uyumamaktır. Hangisi size uygunsa. Evet yattınız çok uykunuz var. Her an kendinizi kaybedebilirsiniz. Hemen kendinizi tanıdık bir mekanda düşünün. Yanınızda insanlar var. Orda duruyorsunuz. Sadece durun. Bunu yaşarcasına hayal edin. Sakın kontrolü elden bırakmayın. Çok uykunuz olması durumunda en fazla 3dk içinde lucid olursunuz. Sonra istediğiniz gibi kontrol etmek size kalmış Bunun uyumaktan tek farkı rüyayı beyin yerine siz hazırlıyorsunuz. Kendiniz hazırladığınız için de rüyada olduğunuzu biliyorsunuz. Aynı şekilde teknik şöyle de kullanılabilir. Uyuyorsunuz rüya görüyorsunuz ve birden istemediğiniz bir nedenden ötürü uyandınız ya da uyandırıldınız. Hemen tekrar yatarak aynı rüyayı kaldığınız yeri düşünün tekrar uykuya daldığınızda rüyanıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz Deneyen ve sonuç alan arkadaşların paylaşmasınız isterim Alıntı yapacak arkadaşlar olursa alıntı olduğunu belirtirlerse sevinirim iyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Espramour Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 bugün yazdığın yazıda da lucid'den astrale geçmekten bahsetmişsin..bazen lucidler arası farklılıklar olabiliyor..yani şöyle örnek vereyim rüyadayken farkında oluyorsun ve kontrolü ele alıyorsun..sonra uyanır gibi olup astrale çıkıyorsun..bu durumda da lucid e girmekten bahsetmişsin..beyin yerine siz hazırlıyorsunuz demişsin..arada ayrıtılı incelendiğinde ben ufak bir farkın olduğunu düşündüm.. iki konu arasında da şöyle bişey olabilceğini düşündüm yanılıyorsam burda yanıldın demeni istiyorum lucid e girerken madem rüyayı biz inşa ediyoruz.peki o zaman o esnada astrale geçtiğimizi hayal ederek (belki astrale geçebiliriz) bunu yapabilirmiyiz?fakat astrale geçicez..rüya görmicez.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 rüya ile astral tartışmaya çok açık konular ikiside bu arada dostum bahsettiğin tekniği uyguluyordum ben zaten süper bir hissi var uyandın ya hani mekanı hayal ediyorsun pc oyunu gibi direk içine düşüyorsun ani bir sıçrama yapar gibi aynı bayılıyorum o hisse ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maybe1Day Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Espramour haklısın evet öyle düşünerek astrale çıkabilirsin. Zaten teknikler farklı değil. Aynı şeyi yapıyorsun. Tek fark birinde lucid oluyorsun. Diğerinde Astrale çıkıyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Aslında her ruyamda ruya olduğunu farkediorum genelde ama bunu 2-3 sn icinde unutuordum gecende internette arastırdım ve lucid ruya olduğunu oğrendim ve surekli ruyamda aktiveteler yaparak ruyaya kapılmadan devam edebiliorum Ama benim sorunum ruya gormemem gorunce ruya olduğunu anlıorum ama genelde ruya gormuorum be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 güzel ama buna benzer bir sürü teknik var zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maybe1Day Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 rüya görmüyorum demişsin ama rüya görmüyorum diyemezsin. kesinlikle rüya görürsün ama hatırlamazsın. mesela ben sabah kalkıyorum bu gece rüya görmedim falan diyorum bi başlıyorum hatırlamaya 5-6 rüya hatırlıyorum öyle. yani mutlaka görürsün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.