Jump to content

Lucid Rüyaya Girmenin Kesin ve En Kısa Yolu

Maybe1Day

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar Lucid rüyanın ne olduğunu herkes az cok biliyordur ama ben yine de cok kısa bir tanıtım yapayım. Lucid rüya rüyadayken rüyada olduğunuzu bilip rüyayı kontrol etmektir. Gelelim tekniğimize. (Bu arada belirteyim teknik ve yazı kesinlikle bana aittir) Bu tekniği uygulayabilmeniz için bazı koşullar olması lazım. Öncelikle çok uykunuzun olması lazım gözünüzü açamayacak kadar yattığınız an uyumanız lazım. Tabi eğer çok kısa bir sürede lucid olmak istiyorsanız. Bunun için de en uygun vakit sabah uyanma vaktinizden yaklaşık 3 saat önce uyanmak ya da geç vakte kadar uyumamaktır. Hangisi size uygunsa. Evet yattınız çok uykunuz var. Her an kendinizi kaybedebilirsiniz. Hemen kendinizi tanıdık bir mekanda düşünün. Yanınızda insanlar var. Orda duruyorsunuz. Sadece durun. Bunu yaşarcasına hayal edin. Sakın kontrolü elden bırakmayın. Çok uykunuz olması durumunda en fazla 3dk içinde lucid olursunuz. Sonra istediğiniz gibi kontrol etmek size kalmış :) Bunun uyumaktan tek farkı rüyayı beyin yerine siz hazırlıyorsunuz. Kendiniz hazırladığınız için de rüyada olduğunuzu biliyorsunuz. Aynı şekilde teknik şöyle de kullanılabilir. Uyuyorsunuz rüya görüyorsunuz ve birden istemediğiniz bir nedenden ötürü uyandınız ya da uyandırıldınız. Hemen tekrar yatarak aynı rüyayı kaldığınız yeri düşünün tekrar uykuya daldığınızda rüyanıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz :) Deneyen ve sonuç alan arkadaşların paylaşmasınız isterim :)

Alıntı yapacak arkadaşlar olursa alıntı olduğunu belirtirlerse sevinirim :) iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bugün yazdığın yazıda da lucid'den astrale geçmekten bahsetmişsin..bazen lucidler arası farklılıklar olabiliyor..yani şöyle örnek vereyim rüyadayken farkında oluyorsun ve kontrolü ele alıyorsun..sonra uyanır gibi olup astrale çıkıyorsun..bu durumda da lucid e girmekten bahsetmişsin..beyin yerine siz hazırlıyorsunuz demişsin..arada ayrıtılı incelendiğinde ben ufak bir farkın olduğunu düşündüm.. iki konu arasında da şöyle bişey olabilceğini düşündüm yanılıyorsam burda yanıldın demeni istiyorum

lucid e girerken madem rüyayı biz inşa ediyoruz.peki o zaman o esnada astrale geçtiğimizi hayal ederek (belki astrale geçebiliriz) bunu yapabilirmiyiz?fakat astrale geçicez..rüya görmicez....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

rüya ile astral :) tartışmaya çok açık konular ikiside :) bu arada dostum bahsettiğin tekniği uyguluyordum ben zaten süper bir hissi var uyandın ya hani mekanı hayal ediyorsun pc oyunu gibi direk içine düşüyorsun ani bir sıçrama yapar gibi aynı :D bayılıyorum o hisse ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında her ruyamda ruya olduğunu farkediorum genelde ama bunu 2-3 sn icinde unutuordum gecende internette arastırdım ve lucid ruya olduğunu oğrendim ve surekli ruyamda aktiveteler yaparak ruyaya kapılmadan devam edebiliorum Ama benim sorunum ruya gormemem gorunce ruya olduğunu anlıorum ama genelde ruya gormuorum be :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...