Korzay Kocak Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2011 ------Teknik------ - Yatağınıza yatın ve rahatlayın. Başınızı ovabilirsiniz hatta bi kaç dakika. - Ellerinizi vucudunuzun üstüne koymayın. - Ve gözlerinizi kapatın. Kapattıktan sonra yüzünüze su döküldüğünü düşünün. Doğal olarak kalkmak istersiniz su döküldüğünde. Kalkmak isteyin. Yani kalkmaya çalışır gibi olun ama vucudunuzu kesinlikle hareket ettirmeyin. - Bu şekilde düşünmye devam edin bir kaç dakika ve belli bir süre sonra beyniniz uyuşmaya başlayacak. Bu esnada kendinizi serbest bırakın ve uykuya dalar gibi rahat olun. - Çıtırdama yada çınlama gibi bi ses duyabilirsiniz. Duymayadabilirsiniz. Eğer duyarsanız hisli geçiş, duymazsanız farkında olmadan astrale çıkmış olacaksınızdır. Arasında hiç bir fark yok. İkiside aynı aslında. Ama hisli geçişte astrale çıktığınızın farkına varıyorsunuz ve kendi bedeninizi görmeniz olağan. - Çıktıktan sonra panik yapmayın. Zaten herşey size çok normal gelecektir. - Geri dönmek için TOTEMinizi kullanabilirsiniz. TOTEMiniz yoksa sarsıntı yada yüksekten atlama gibi geri dönmeye yardımcı faktorleri kullanabilirsiniz. ----------------- Kolay Gelsin.. Korzay.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 (düzenlendi) 5 sn once denedim hicbirsey olmadı ama su an kafam felaket agrıyor ? -------------------------------------------------- heryerım uyusmus gıbı hıssedıyorum ----------------------------------------------------- basımın agrısı yenı yenı gecmeye basladı Ağustos 7, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Birkaç denemede olacak iş değil Kendini fazla yormadan devam et çalışmalarına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 harika bn yaptım öldüğümü falan sandım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackranger Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 5 deneme sonra oldu değişik bi durum vücudum uyuştu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 (düzenlendi) cok güzel kardeşim eline sağlık deneyip sonucu yazacağım ------------------- beklediğim etkiyi bulamadım. Ağustos 22, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 ya varya aksam sitedeki butun teknikleri 2 saat belki 3 saat denedim sonra vaz gectim ayağa kalktığımda butun konturolu kaybettim oldumğum yere serile kaldım zor zar koltuğa gittim 1-2 sekerli sey yiyip kendime geldim aklıma sey gelior uydurmamaı yoksa bunlar:D beynim patlıcakdı artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 haha aynısı bendede oldu ama senınkınden daha hafıf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 - Geri dönmek için TOTEMinizi kullanabilirsiniz. TOTEMiniz yoksa sarsıntı yada yüksekten atlama gibi geri dönmeye yardımcı faktorleri kullanabilirsiniz. Kolay Gelsin.. Korzay.. TOTEM veya yüksekten atlama diyorsunuzda astral seyahat de uçmuyormuyuz. gerçekten iyi teknikte bu son dediğinize bir açıklık getirirseniz çok memnun olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 astral teknigin cok güzel ve Sizdede oldumu bilmiyorum ama ben yaptıgımda Başkalarıyla iletişime geçtim :S Ve halen gözümün önünde onlar var Normalde daha önce böyle olmazdı ama bu şekilde yapmayı denedim ve değişik birşey oldu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreamy Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Sadece çınlama duydum. Ama korktuğum için yarıda bıraktım. Yine de tekniğin güzelmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.