Guest arman Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2007 Gercek olup olmadiklari yorumlariniza kalmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 altından böyle bişey çıkacağını daha başından biliyodum ama genede zıpladım alacağın olsun insan bi uyarır dimi:punish2: rezil oldum milleteeeeeeee:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 ihi ihi ben bakmadım korkunç birşey çıktı dimiii tahmin ettim ve bakmadım yaaa allala kalp var bende kardeşimmm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Ses sondaydı o arkadaki ses ne öyle ya ödüm patladı aaaaa die 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Bende ses felan çıkmadı. ehehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Neee :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 abi güzel insana gerginlik hissi verio da yalnız ses nerdeydi kaçırdım heralde:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 en sonda bi çığlık var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ricali gayb Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 bu gibi şeylere fake diyoruz...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 hehehee sesi kapalıymış pc nin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 çook gzl baya gerio insanı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 harbıden ilginç ama gercek olmadıgına inanıyorum saol paylasım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 evet ilginç ama bn inanmıyrm .. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 korkunc sandım ama hıc korkmadım :confused:fazla etkılıyıcı deıldı yada ben alısık oldugum ıcın korkmadım. paylasımın ıcın tesekkurler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magienoir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 ses korkutucu değil ama çok sinir bozucuydu aaaaaaa diyo sürekli :punish2:sesi kısmamış olsaydım boşta bulunup sıçrardım heralde yerimden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 İlk önce yorumları okumanın faydaları İnenmıyorum hayalet diye bişey yoktur bana göre..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wampir Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 cdden paylşım içn teşkkrler ama bn de inanmıorm teknoloji fasla gelşti dmi snuçtaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 İlk önce yorumları okumanın faydaları İnenmıyorum hayalet diye bişey yoktur bana göre..! hayaletlere ınanmıosun ole mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Evet inanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest FERASET6666 Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 korkmadım desem:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gisem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 yaaa aaaaaaaaaaa o ne yaaa:):):):):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 bitek o sondaki surattan korktum bide a die bi ses çıktı ama müzik vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 iyi ki başta yorumlara bakmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pnkflyd Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yok Böyle Bişey...hayalet Diye Bişey Yoktur..klasik Bir Söz Ama Dogru Söz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 http://img443.imageshack.us/img443/5999/abandonedhouse2zq3.jpg http://img111.imageshack.us/img111/7751/deadringertv6.jpg http://img108.imageshack.us/img108/6637/myrtleghostdm1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.