Guest arman Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2007 Hikaye kisaca soyle kizin birini yolda gorup arabaya aliyorlar kiz solgun biri birsey istiyormu diye soruyorlar yok kiz en sonunda surdaki seyi goruyormusun diyor ben orda oldum ve kaza oluyor kazada kurtulan bir kisi oluyor oda hiccirseye aciklik getiremiyor felan bana inandirici gelmedi ama yinede izleyin derim:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 bakamıyorum yaa korkunç birşey çıkacak diye korkuyom şirkette de tekim şimdii bakmadan korktumm sonunda bişey çıkıyormu dogru söyle böhhhhh felan gibii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 yok yaw inan oyle birsey yok hayalet resimleri konusunuda ben actim ama inan bilmiyordum birsey ciktigini ben sesi kapali baktigimdan oyle oldu sanirsam ama bunda hic oyle birsey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 kız nie durdu durdu sonra saldırdı yada neden saldırdı pek inandırıcı deil bence yinede saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2007 bencede pek inandırıcı değil pat die oluyo herşey snr o çocuklarda birden fren sesi gelio kaza yapiolar görüntü bitio snr da herkes öldü yazio bu nasıl iş:confused:confused: -------------------- pardon teşekkür etmei unnut saoğol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 pek inandırıcı bulmadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azazel Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 bana saçma geldi açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elrond Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2007 buda fakenın allahı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sertayer Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 aynı ispanyollar inanın bunların karanlıkta cektıklerı okadar cok video varki..yada ispanyollar sağlam lanetlendii.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Buradaki şahıslar yanlarında sürekli kamera taşımayı ve seyahat esnasında çekim yapmayı adet haline getirmişler sanırım....Üzgünüm yutturamadılar;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 bana da inandırıcı gelmedi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atra_Oris_Ex_Luna Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 ya görüntülerin yalan olduğunu anlamak için araştırma yapmak gerekmiyo zaten de yaanmış bi olayın veya efsanenin gerçekçi versiyonu olabilir belki. discovery channel'da falan da baya inandırıcı çekiyolardı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 katılıyorum fake... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Fake yerine türkçe "çakma" ya da "uyduruk" kullansanız? Neyse...Kız saldırmıyor,işte kıza ne olduğunu falan soruyorlar ve yardım etmeye çalışıyorlar sonra biraz ilerleyince kız orada gösterilen bir ışığı işaret ediyor ve orada kazada öldüğünü söylüyor çığlık atarken,siz de bunu duysaydınız siz de kaza yapardınız herhalde.Bu yardımsever insancıklar da kaza yapıyor ve videonun sonunda bunu -yani videoyu- polislerin arabada bulduğunu falan yazmışlar.Ve kızın verdiği bilgilere göre gerçekten orada aynı isimde birinin öldüğünü falan... Gerçek veya değil,sizi burada tartıştıracak kadar bir senaryo olmuş ya,daha ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 ilgi çekilmek için çekilmiş bir video sanki hangi insan araba kullanrken video ceker ki.. saçma ayrıca hayaletlerin ne zaman otostop cektii görlms :S -------------------- Fake yerine türkçe "çakma" ya da "uyduruk" kullansanız? Neyse...Kız saldırmıyor,işte kıza ne olduğunu falan soruyorlar ve yardım etmeye çalışıyorlar sonra biraz ilerleyince kız orada gösterilen bir ışığı işaret ediyor ve orada kazada öldüğünü söylüyor çığlık atarken,siz de bunu duysaydınız siz de kaza yapardınız herhalde.Bu yardımsever insancıklar da kaza yapıyor ve videonun sonunda bunu -yani videoyu- polislerin arabada bulduğunu falan yazmışlar.Ve kızın verdiği bilgilere göre gerçekten orada aynı isimde birinin öldüğünü falan... Gerçek veya değil,sizi burada tartıştıracak kadar bir senaryo olmuş ya,daha ne? katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 teresa fidalgo.. adıda güzelmiş hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 son derece başarılı bi komedi filmi xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.