boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2011 [video=youtube;Zt7F-Gt45wY]http://www.youtube.com/watch?v=Zt7F-Gt45wY ............................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Eheheh ilk gördüğümde boğuluyodum Bravo ama baya iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Ahahaha Mükemmel mükemmel sanki Inception Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Bunu ben paylaşıcaktım of offf Kanal 7'de görmüştüm, dün akşam hihihiih Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sgaby Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 yaralı şişman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 -Teyzeciğim merhaba , bu Ramazan da çocuklarınızı pide kuyruğuna göndermeye hazır mısınız ? +Hazırız oğlum , onun için zaten doğurmuşuz çocuklarımızı :rofl: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 :D :D :D :D Şaka yapmasını Şahan GÖkbakar'dan daha iyi biliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Valla ben şahanı da severim Bunlar da iyi hatta bunlara bakınca aklıma direkt ''Weird Al'' Yankovic geldi.Aslında grup Vitamin vardı zaten bizde ama dağıldı.Onlar gibi bir grup veya kişi daha gelse süper olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Var aslında Grup Vitamin gibi ama Amerikalar da ve görseniz o anda gülmekten kırılırsınız. Fakat ingilizce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Sonundada britney spears a bağlamış hoşuma gitti : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 İşte onların yerli versiyonlarını diyorum çıksın da böyle izleyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Bu kadar komik olmasa da aslında bir grup kurup, geliştirebiliriz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 yaralı şişman Süperdi o kısım :rofl: Conan show da gösterime girer bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.