Who Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2011 http://img03.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Village-Of-Shadows-1283555147.jpg Yapım: 2010 ~ Fransa Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku Yönetmen: Fouad Benhammou Oyuncular: Bárbara Goenaga, Ariane Aggiage, Axel Kiener, Christa Theret, Cyrille Thouvenin, Fabrice Josso, Gérard Dessalles, Jochen Haegele, Jonathan Cohen, Lucia Bruxelle, Marion Valeyre, Nicolas Marié, Ornella Boule, Pierre-marie Rochefort-schneider, Richard Darbois Senaryo: Pascal Jaubert, Lionel Olenga, Fouad Benhammou Yapımcı: Laurent Bruneteau, Eric Brunswick, Thomas Bruxelle Görüntü Yönetmeni: Romain Lacourbas Müzik: Stéphane Le Gouvello Süre: 1 saat 43 dkGösterim Tarihi: 05 Ağustos 2011 (Türkiye) Filmin Özeti Bir grup arkadaş haftasonu tatili için arabayla yola koyulurlar.Ruiflac kasabası civarında arabaları bozulur ve yardım almak için kasabaya giderler.Çok ıssız bir kasaba görünümü olmasına rağmen hiç ummadıkları olaylar yaşarlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Güzel paylaşım, internette yayınlanıyor mu acaba ? Bulamadım ben ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2011 özelden linki yolluyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.