Who Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2011 http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/t/Tous-Les-Soleils-1311073843.jpg Yapım: 2011 ~ Fransa Tür: Komedi Yönetmen: Philippe Claudel Oyuncular: Stefano Accorsi, Anouk Aimee, Clotilde Courau, Maëlle Poesy-guichard, Neri Marcorè, Aude Koegler, Emilie Gavois-kahn, Fayssal Benhamed, Francis Freyburger, Jean-marie Holterbach, José Luis Roig, Lisa Cipriani, Margot Lefevre, Marie Seux, Patricia Joly, Philippe Rebbot, Xavier Boulanger Senaryo: Philippe Claudel Yapımcı: Yves Marmion, Daniel Goudineau Görüntü Yönetmeni: Denis Lenoir Süre: 1 saat 45 dk Gösterim Tarihi: 29 Temmuz 2011 (Türkiye) Filmin Özeti 15 yaşındaki kızı Irina ve anarşist kardeşi Luigi ile aynı apartman dairesinde yaşayan Alessandro, Strasbourg Üniversitesi'nde müzikoloji öğretmenidir. Ayrıca hastanelerde gönüllü olarak hastalara kitap okumaktadır. Alessandro için hayat her zaman güllük gülistanlık değildir. Herşeyden önce eşini kaybetmiştir ve bunu hiçbir zaman atlatamamıştır. Kardeşi, asla bir işe yaramayan asalağın tekidir. Kendini yakın gördüğü tek varlık kızı İrina ise gün geçtikçe büyümekte ve karakteri değişmektedir. Bir gün karşısına çıkan Floransa adlı genç ve güzel bir kadın, Alessandro'nun hayatını değiştirecektir. Bu şansı kullanacak mıdır, kızıyla uğraşmayı bırakacak mıdır, genç yaşta ölen karısını unutabilecek midir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 bu filmi izleyen varmı? nasıldı..merak ettim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 bu filmi izleyen varmı? nasıldı..merak ettim:) İzlenebilir bir romantik tadında komedi baba ve kızı arasında geçen hayat hikayesini konuyu güzel işlemişler oyunculuklar güzel ve sempatik kadrosu var .Film i beğendim tavsiye edebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.