whitepower Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2007 Çok feci sewdiğim gruplardan biridir...Beni alır başka diyarlara götürür ne diim....Buyurun izleyin dinleyin... Daha da eklemek istediğiniz şeyler olursa sewinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 White süper klipleeeeerrr:clapping: :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Eywallah dostum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Döktürmüş biri bugün:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Öööle canımın dibi grupları paylaşiim dedim hiç olmadı bi kısmını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 ganimet bulmus gıbı oldum,ondan ona saldırıyorum simdi cok saol white:)kulaklarımı mahvettim elemanları dinleyim derken,kulaklık takamaıyorum artık ama yine de ille de katatonia....ders arası ilaç gibi geldi:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 katatonik-katatonia bende diom nerde kaldı yorumları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 allahhhhhh ya sıkıysa dön sımdı derse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 katatonik... boşveeer:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 yani dersler bitermi hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Müzik iyidir...Yarın falan daha detaylı bişiler eklemeye çalışırım kısmetse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 iyi bi paylasımcısın white Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 benimde çok sevdiğim gruplardan bir tanesi katatonia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 ooo cidden güzel paylaşıma imza atmışsın white saygıyla alkışlıyorum:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codenameserkan Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 Bu başlığı görmem çok geç oldu ancak bravo dostum böyle bir konu açtığın için aslında grup için eklicek çok şey var kendileriyle birebir konuşma fırsatı bulmuştum mükemmel bir konserden sonra 2006 yılında, çoooooook sevdiğim tek gruptur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest praksis Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 bir kaç yıl önce katatonia nın şimdi ismini hatırlayamadığım bir albümü nü dinlemiştim. çok sıradan ve çok tekdüze gelmişti. o ilk izlenizm yüzünden bir daha da dinlemedim ancak şimdi yukarıdaki videoları dinleyince fikrim değişti bayağı güzel miş aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 murder ya......offfffffffff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=J2blnsWLPts -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 (düzenlendi) Katatonia - I Break [video=youtube;WYvpfk-I9kI] Şubat 9, 2012 Moonrise tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Katatonia - Deadhouse Deadhouse Somehow better without this Headlights fuck the city Somewhere i'm broken No sensations nevermore What do you say when you speak I sense no time Discouraged television sleep Not awake until it's dark Somehow i never leave This deadhouse Somehow i don't mind being gone And if you think you've seen me I have to prove you That you're wrong Ölü Evi Nedense bu olmadan daha iyi Farlar becerir şehri Bir yerde yarım kalmışım Hiç duyu yok bir daha Konuştuğunda ne dersin Hiç zaman sezmem Cesareti kırılmış televizyon uykusu Uyanık değil karanlık olana kadar Nedense hiç terkedemem Bu ölü evini Nedense aldırmam gitmiş olmaya Ve eğer düşünüyorsan beni gördüğünü Kanıtlamak zorundayım sana Hatalı olduğunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 Ben de teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.