Metropolitan Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Durugörü konusunda bilgi aldım. Hayal gücüm çok yüksek ve gözlerim kapalıyken her istediğimi göz önüne getirebiliyorum. Gelelim asıl mevzuya ilk başta odamda durugörü çalışıyordum. Bir an gözümü önünden annemin yemekte tam sandalyeye oturacağım zaman diğer tarafa geç dediğini gördüm. 15 dk. sonra annem yemeğe çağırdı ve oturacakken diğer tarafa geç dedi. Ben inanamadım . Ertesi gün dışarı çıktım. Bir anlığına gözümü kapattım ve sitedeki bir abiyle yürürken fıskiyenin beni ıslattığını gördüm. Aynen abinin yanında ilerlerken bir anda hatırladım ve son anda ıslanmaktan kurtuldum. Sanırım kaderim şaştı. Neyse Aynı gün dışarda bisikletle dolaşırken bir anda birisini yağmur yağacak dediğini gördüm suratı hatırlamıyordum ve 10 saniye kadar sonra komşumuzun yanından geçerken yağmur yağacak herhalde dediğini duydum ve 3. şoku yaşadım. En sonuncusu ise akşam yatmaya hazırlanıyordum ve bir anda gözümün önünden tatilde olan arkadaşımın balkondan annesi yanındayken el salladığını gördüm. Peki ne oldu 2 gün sonra bisikletle dolaşırken arkadaşım seslendi ve annesi yanındayken balkondan bana el salladı. 4. şoku yaşadım. Eve geldim kafayı yemek üzereyken bu siteyi buldum. Bunların hepsi tesadüf olmaz değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Neden kafayı yiyesin ki tam bi bilgi veremem bu konu hakkında ama böyle bir yeteneğe sahipsen sevinmen lazım dostum bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Sevinmek istiyorum ama kötü şeyler görmek istemiyorum. Örneğin birinin ölümü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 O senin elinde olan bişey değil ne yazık ki gördüğün şeylerin illa ki gerçekleşicek diye bi kuralı yok dostum o yuzden korkmana veya tedirgin olmana hiç gerek yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 (düzenlendi) Konu Yanlis Yere Acilmis Tesadüf olamaz. Konu Basligi İle Bunların hepsi tesadüf olmaz değil mi ? Sorusu Tutarsiz Geldi Yaniliyormuyum Nokta Baslik Düzeltilmis Tamam Ağustos 16, 2011 Wasteland tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Wasteland Bunların hepsi tesadüf olmaz değil mi ? sorusuda sadece meraktan ve korkudan sorulmus bi soru olarak geldi arkadaş geçirdiği olaylara açıklık getirilmesini beklediği için tutarsiz değilde ima bakımından biraz yanlış yapmış olabilir..Konu başlıgı hakkinda ki düşünlerine de katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Haklısınız ama duru görü olayından sonra ara sıra halisünasyonlar felan gördüğüm için çok tedirginim özür dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Dostum tedirginlik değil bu halisünasyonlarının ise bilinç altına kazınmasına izin veridiğin için bunları yasıyosun veya da yaşamıs gibi hissediyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Peki sesli bir ortamda oturuken 1-2 saniyeliğine sesleri duyamıyormuş gibi oluyorum ve bir anda el yüz vb. şeyler görüyorum. Halisünasyonların bir çeşidi felan mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 halüsinasyon konusu hakkında çok bilgim oldugu söylenemez ama dediğim gibi yaşadıklarının halüsinasyon dan ziyade bilinçaltına kaydettiğin şeyler göz önüne geliyor buda son derece doğal bişeydir korkulacak bişey yok yani..Halüsinasyon ile ilgili forumda araştırma yaparsın aradıklarını bulabilirsin diye dusunuyorum dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.