devdaspagal Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 benim çevremdeki kimse bu tür şeylere inanamaz.tek paşıma yapabiliceğim yöntemler varmı. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Forumu Arasdir Nokta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Evet forumda bu konular hakkinda bilgi cok biraz araştırırsan bulabilecegine eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magic Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Daha önce farklı bir bölümde paylaşmıştım. Telepati konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız; otobüs,metro gibi toplu taşıma araçlarında boş boş beklemek yerine telepati çalışmaları yapabilirsiniz. Yapacağınız şey araca bindikten sonra mümkünse biryere oturup gözünüze birini kestirin(tercihen yanlız başına oturmuş uzaklara dalıp gitmiş..) sonra kişinin yanına gidip kulağına fısıldadığınızı imajine ederek zihninizle küçük mesajlar gönderin; burnunu kaşı, sağa bak, sola bak, çeneni kaşı, dizini kaşı, esne, bana bak... gibi. Öncelikle yakınınızdaki kişilerle başlayıp gittikçe uzaktakileri hedef alabilir, zamanla küçük mesajlarda başarı sağladıkça daha kapsamlı komutlar gönderebilirsiniz. Bundan 4-5 yıl önce otobüste boş oturmaktan sıkılıp denemeye başladığım bir teknik, zamanla ciddi başarılı olunca bazı yerlerde tavsiye etmiş ve uygulayan bazı kişilerin olumlu sonuç aldığını görmüştüm. Toplu taşıma araçlarında boş zaman geçirenler ve bu konuda gelişmek isteyenler için tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
renoskurod Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 aynı benim çevre ne demek istediğini anlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asi1453 Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 bende uzun zamandır böyle bir teknik arıyordum. Teşekkür ederim magic... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.