yunus302 Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Arkadaşlar öncelikle bu forumda çok yeniyim bi şekilde buldum ve çok beğendim 28 temmuz saat gece 4 gibi gördüğüm cismi anlatayım sabah ezanına yakın pcden kalktım ve balkonda yatmaya gittim uykum yoktu telefonla oyun oynayayım dedim uzanmış bir şekilde oyun oynuyordum gökyüzünüde görebiliyordum birden gözüme çok parlak bi cisim takıldı yanıp sönmüyordu yani uçak olamazdı ve uçakların istikametinde değildi batıdan doğuya doğru ilerliyordu yavaşça ama çok parlaktı onu takip ettim uzunca bi süre telefonla çekmeye çalıştım ama çekemedim birden farklı yöne hızla gitmeye başladı çok hızlı yön değiştiriyordu daha sonra tekrar doğuya doğru yavaşça ilerledi ışığı hiç azalmadı daha sonra görüş alanımdan çıktı bende uyudum sonraki gün internet haberlerinde yaşadığım şehir yani adıyamanda bir cisim görülmüş çok şaşırdım benim gördüğüm saatten farklı bir saatte ve 2 defa bakın haberi paylaşayım. http://www.yamanhaber.com/news_detail.php?id=10088 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goo Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Bu bir "Hava Tahmin Balonu" olabilir. Çoğu balon uyarı amaçlı ışık saçabilir. Ayrıca bu balon patlamış ve düşüyorsa bu hava akıntısına kapılmış olabilir. Ben kenddi açımdan bunu mantıklı bir sebep olarak görüyorum ama bu demek değildir doğruyum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Bu benm çektiğim videoya çok benziyo,bu da kırmızı di mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunus302 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 ama gün içinde 3 defa görülmesi ilginç değilmi ve benim gördüğüm sarı ışık saçıyordu tam olarak hatırlamıyorum ama 9-10 yıl önce yaşadığım bi olayıda paylaşcam ordada yorumlarını bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 ne olduğunu siz dahil kimse bilemez :-) yasadiginiz ilginç ve heyecan verici deneyimi siz nasıl telaffuz ederseniz "doğru" olan odur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 uzaylılar bence var yani başka ne olabilir ki bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 çin feneri yapıp gökyüzüne bırakmayı severim.farklı aralıklarla bir gecede 3 defa bırakmıştım gökyüzünde buna benzer görüntüler oluşturuyor.çevredeki görenlerin çoğu ufo sanmıştı hikayeleri dinleyip gülmüştüm.ama hızla hareket etmesi tuhaf gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Aynen çin feneri olabilir. Yine aynı şekilde patlamış ve savruluyor olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.