tugba Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 Evet & Hayır Oyunu Üstteki üyenin sorusunu cevaplayip alttaki üyeye "Evet" ya da "Hayir" ile cevaplayabilecegi bir soru soruyoruz. Ben basliyorum... Müzik dinlemeyi sever misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hallacin7makalesi Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet.. yüzmeyi sever misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 bayılırım dans etmeyi severmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Hayır Arabayla hız yapmayı severmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Sevmem sonses müzik dinlemekten hoşlanırmısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 hayır spor yapmayı sever misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 hayır. sıkıllırım. sadece yüzerim internet bağımlısı mısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 hayır bu oyun devam eder mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet eder... etmesinmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 hayır etsin kendi ismini sewiyomusn ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet üsttekı ıle konusuyor musun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet. pm gibi ilkel bir yolla (bkz: duman ile haberleşmek) bugün canın sıkkın mıydı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 ewet (hemde nasıl) hiç ufo gördünmü ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 hayır hıc soyuldun mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 hayır uykun var mı? bu oyun deişikti biraz sanki (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet uykum var evet oyun değişikti. kuralları tersti. erkan yolaç sunuyordu bira içmek isteyer misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet alttakı de bıra dıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Hayır , Alttakide şarap diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 en az 8 yıllık olursa evet şu an sevdiğini düşünüyor musun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 8 yıl oldu o yüzden unutamıyorum dermişim Gerçekten aşık oldunmu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 daha once mi evet şimdikine mi. henüz değil. yuh artık seni benden başka seven var mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Evet , seni senden başka seven yok Benim için ölürmüsün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet senin için gerçekten ölürüm kardeşim. 5 kilo demir, 5 kilo pamuktan ağır mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Ne yapılayacağıyla alakalı, kafaya atılacaksa demir daha ağır , bir yer doldurulacaksa pamuk daha ağır ----------------------------- Street fighter'da ken' ryu'dan dahamı iyi dövüşcüdür ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 evet ama o da kullanana bağlı. ben keni severdim. ryuyu döverdim fight clubdaki elemanın sevgilisinin ismi martha mıydı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.