AkuJuk Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2011 Son birkaç aydır Ne zaman odamda yalnız kalsam özellikle geceleri mesela bilgisayara baktığımda sol kulağıma sanki birisi fısıldıyormuş gibi geliyor. Ve sesin geldiği tarafta benim dolabım var dolapta büyük bir boy aynası var dolabımın yanında küçük bir boşluk var ama ıvır zıvırla dolu ses o taraftan geliyor hani çocukça olabilir ama dolabımın arkasından gibi. bazen o tarafa bakıyorum bakmadığımda da oluyo nerden geliyo bu ses diye çok dikkatli baktıktan sonra hafif tıkırtılar felan gelio bu nadiren oluyo tabi.Ve şu da var sanki odamda birileri yürüyormuş gibi hani pantolon sesi olur ya onun gibi sesler duyuyorum. Nedenini bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum ,) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssta03 Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Psikolojik olabilir mi ? Bizim bir arkadaşın annesi kendinin psikolojik olarak felç olduğunu düşündüğü için, felçte görülen bütün belirtileri gösterdi.Ama psikolojik olduğu ortaya çıktı.İyileşti sonra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 benim kulağıma fısıltı falan gelmiyor fakat geceleyin bende duyuyorum ayak sesleri biz antalya da yaşıoruz oturma odasının yeri tahtada olduğu için biz yürürken gıcırtılar oluyor bazı yerlerinde benim odamda oturma odasına çok yakın herkes uyuduktan sonra ben bu gıcırtıları duyuyorum yani bu tek sende yok ve bn korkuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Bende yaklaşık 1 aya yakındır izleniyormuş gibi bir his içindeydim. Hatta odamda yalnızken uyumaya karar verip ışığı kapattığımda ne hikmetse o andan sonra her eşya çıtırdamaya başlıyor halende. Kendi kendime oturdum düşündüm ; daha önce burada büyü yapılan kişide görülen belirtiler gibi bir konu okumuştum. Tekrar okudum ki neredeyse hepsini yaşıyorum. Ve psikolojik olduğu kanısına vardım Bir de illaki bir paranormal durum söz konusu ve siz bundan kurtulmak istiyor,rahatsız oluyorsanız durumun gerçekleşeceği zaman ona kulak kesilmeyin. Beynimiz öyle bir alem ki olmayanı var ediyor. Şahsımca psikolojik olabilir tabii ki daha bilgili kişilerin yorumlarını beklemeliyiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Ortada Paranormal olarak yorumlanabilecek bir şey yok, yani "sol kulağıma biri fısıldıyormuş gibi geliyor" ile nasıl bir neden bulunabilir ki ? Tabi bu yazdıklarımı yanlış anlama lütfen demek istediğim Paranormal olarak yorumlanabilecek "yeterli" bir şey yok ortada.Böyle yeterli olmayan bir konuyada Paranormal açıdan bir yorum yapmak için Paranormal ile ilgili herşeyi yazmak lazım herhalde, çünkü ortada net bir şey yok.Söylenebilecek en doğru şey bunların psikolojik olduğu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Son birkaç aydır Ne zaman odamda yalnız kalsam özellikle geceleri mesela bilgisayara baktığımda sol kulağıma sanki birisi fısıldıyormuş gibi geliyor. Ve sesin geldiği tarafta benim dolabım var dolapta büyük bir boy aynası var dolabımın yanında küçük bir boşluk var ama ıvır zıvırla dolu ses o taraftan geliyor hani çocukça olabilir ama dolabımın arkasından gibi. bazen o tarafa bakıyorum bakmadığımda da oluyo nerden geliyo bu ses diye çok dikkatli baktıktan sonra hafif tıkırtılar felan gelio bu nadiren oluyo tabi.Ve şu da var sanki odamda birileri yürüyormuş gibi hani pantolon sesi olur ya onun gibi sesler duyuyorum. Nedenini bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum ,) Sana Dolabinin Arkasinda Birsey Yok Diyemem Yada Karanlikda Birsey Yok Diyemem Ama Sunu Diyebilirim Herseyi Parapisikolojiye Bağlama Bağladikca Zarar Görürsün Parapisikolojik Anlamda Demedim Cok Fazla Paranormal Düsünme Baska Olaylara Yönel Emin Ol Seninki Pisikolojikdir Gece Cok Oturupda Yanliz Kalma Süreklide Ayni Seyleri Yapma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 eet bende o büyü nasıl anlaşılır konusunu okudum evet herşeyi yaşıorum ben hemde hepsini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 yorumlarınz için teşekkürler dikkatimi farklı yerlere vermeye çalışıcam. umarım paranormal birşey yoktur. ,) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SelimNarin Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Ya benim sol kulağıma da oluyor otuturken veya ayakta farketmiyor birden kulağım da fıss fıss gibisinsen sesler geliyor o.O (daha önceden hiç kulak konusun da hastaneyede felan gitmedim belirteyim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Son birkaç aydır Ne zaman odamda yalnız kalsam özellikle geceleri mesela bilgisayara baktığımda sol kulağıma sanki birisi fısıldıyormuş gibi geliyor. Ve sesin geldiği tarafta benim dolabım var dolapta büyük bir boy aynası var dolabımın yanında küçük bir boşluk var ama ıvır zıvırla dolu ses o taraftan geliyor hani çocukça olabilir ama dolabımın arkasından gibi. bazen o tarafa bakıyorum bakmadığımda da oluyo nerden geliyo bu ses diye çok dikkatli baktıktan sonra hafif tıkırtılar felan gelio bu nadiren oluyo tabi.Ve şu da var sanki odamda birileri yürüyormuş gibi hani pantolon sesi olur ya onun gibi sesler duyuyorum. Nedenini bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum ,) Dolabının yerini değiştir. Eğer gelirse Paranormal'dir ya da Psikolojik'tir diyemem ama bir dene... Sol, ayna, delik, tıkırdılar, fısıldılar... Bunların her ne kadar Paranormal olaylar olma ihtimali varsa da bir o kadar psikolojik olma ihtimali var. İyi şeyler düşün... Bu sorununun düzelmesi dileği ile, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.