Jump to content

Sol Kulağıma gelen fısıltılar

AkuJuk

Önerilen Mesajlar

Son birkaç aydır Ne zaman odamda yalnız kalsam özellikle geceleri mesela bilgisayara baktığımda sol kulağıma sanki birisi fısıldıyormuş gibi geliyor. Ve sesin geldiği tarafta benim dolabım var dolapta büyük bir boy aynası var dolabımın yanında küçük bir boşluk var ama ıvır zıvırla dolu ses o taraftan geliyor hani çocukça olabilir ama dolabımın arkasından gibi. bazen o tarafa bakıyorum bakmadığımda da oluyo nerden geliyo bu ses diye çok dikkatli baktıktan sonra hafif tıkırtılar felan gelio bu nadiren oluyo tabi.Ve şu da var sanki odamda birileri yürüyormuş gibi hani pantolon sesi olur ya onun gibi sesler duyuyorum.

Nedenini bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum ,)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benim kulağıma fısıltı falan gelmiyor fakat geceleyin bende duyuyorum ayak sesleri biz antalya da yaşıoruz oturma odasının yeri tahtada olduğu için biz yürürken gıcırtılar oluyor bazı yerlerinde benim odamda oturma odasına çok yakın herkes uyuduktan sonra ben bu gıcırtıları duyuyorum yani bu tek sende yok ve bn korkuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende yaklaşık 1 aya yakındır izleniyormuş gibi bir his içindeydim. Hatta odamda yalnızken uyumaya karar verip ışığı kapattığımda ne hikmetse o andan sonra her eşya çıtırdamaya başlıyor halende. Kendi kendime oturdum düşündüm ; daha önce burada büyü yapılan kişide görülen belirtiler gibi bir konu okumuştum. Tekrar okudum ki neredeyse hepsini yaşıyorum. Ve psikolojik olduğu kanısına vardım :D Bir de illaki bir paranormal durum söz konusu ve siz bundan kurtulmak istiyor,rahatsız oluyorsanız durumun gerçekleşeceği zaman ona kulak kesilmeyin. Beynimiz öyle bir alem ki olmayanı var ediyor. Şahsımca psikolojik olabilir tabii ki daha bilgili kişilerin yorumlarını beklemeliyiz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ortada Paranormal olarak yorumlanabilecek bir şey yok, yani "sol kulağıma biri fısıldıyormuş gibi geliyor" ile nasıl bir neden bulunabilir ki ? Tabi bu yazdıklarımı yanlış anlama lütfen demek istediğim Paranormal olarak yorumlanabilecek "yeterli" bir şey yok ortada.Böyle yeterli olmayan bir konuyada Paranormal açıdan bir yorum yapmak için Paranormal ile ilgili herşeyi yazmak lazım herhalde, çünkü ortada net bir şey yok.Söylenebilecek en doğru şey bunların psikolojik olduğu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Son birkaç aydır Ne zaman odamda yalnız kalsam özellikle geceleri mesela bilgisayara baktığımda sol kulağıma sanki birisi fısıldıyormuş gibi geliyor. Ve sesin geldiği tarafta benim dolabım var dolapta büyük bir boy aynası var dolabımın yanında küçük bir boşluk var ama ıvır zıvırla dolu ses o taraftan geliyor hani çocukça olabilir ama dolabımın arkasından gibi. bazen o tarafa bakıyorum bakmadığımda da oluyo nerden geliyo bu ses diye çok dikkatli baktıktan sonra hafif tıkırtılar felan gelio bu nadiren oluyo tabi.Ve şu da var sanki odamda birileri yürüyormuş gibi hani pantolon sesi olur ya onun gibi sesler duyuyorum.

Sana Dolabinin Arkasinda Birsey Yok Diyemem Yada Karanlikda Birsey Yok Diyemem Ama Sunu Diyebilirim

Herseyi Parapisikolojiye Bağlama Bağladikca Zarar Görürsün Parapisikolojik Anlamda Demedim

Cok Fazla Paranormal Düsünme Baska Olaylara Yönel Emin Ol Seninki Pisikolojikdir

Gece Cok Oturupda Yanliz Kalma Süreklide Ayni Seyleri Yapma

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dolabının yerini değiştir. Eğer gelirse Paranormal'dir ya da Psikolojik'tir diyemem ama bir dene...

Sol, ayna, delik, tıkırdılar, fısıldılar... Bunların her ne kadar Paranormal olaylar olma ihtimali varsa da bir o kadar psikolojik olma ihtimali var. İyi şeyler düşün... Bu sorununun düzelmesi dileği ile, ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...