tugba Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 Hanımlar ofsaytı anlayamıyormusunuz =) buyursunlar ozaman =D Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz... Sadece bir tane yanında.kalmış, o da kasanın(kale) hemen yanında.. Ama bu çantanın tek taliplisi siz değilsiniz... Çantayı gözüne kestiren diğer bir müşteri(rakip oyuncu)de sizin hemen yanınızda bitiveriyor... İkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz... Tam o esnada biraz önce bluz aldığınız reyonda ödemeyi yaptıktan hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz... Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya kaldırarak arkanızda kalan arkadaşınızdan cüzdanı(topu) istiyorsunuz... Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eğer arkaya geçmezsiniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor, herşey bir an meselesi. Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdanı (topu) almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi geçmeye çalışmanız... İşte ofsayt bu!.. Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın! Şimdi anladık mı? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 SÜper :d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Hanımlar ofsaytı anlayamıyormusunuz =) buyursunlar ozaman =D Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz... Sadece bir tane yanında.kalmış, o da kasanın(kale) hemen yanında.. Ama bu çantanın tek taliplisi siz değilsiniz... Çantayı gözüne kestiren diğer bir müşteri(rakip oyuncu)de sizin hemen yanınızda bitiveriyor... İkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz... Tam o esnada biraz önce bluz aldığınız reyonda ödemeyi yaptıktan hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz... Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya kaldırarak arkanızda kalan arkadaşınızdan cüzdanı(topu) istiyorsunuz... Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eğer arkaya geçmezsiniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor, herşey bir an meselesi. Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdanı (topu) almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi geçmeye çalışmanız... İşte ofsayt bu!.. Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın! Şimdi anladık mı? hıshıshıshıshıhsıhsıhıs :p:p:p baska bir tarife gerek yokk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 erkekler yorum yazmış hep ben anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 ben anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 erkeklerde abartmışsınız ya bayanlar bu kadarda değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sentenced Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 hehehe valla çok iyi bir dilde anlatmışsın benim futbolla alakam olmadığı için ben bile anladım. güzel güzel valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.