tugba Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 uyuyormusun sorusuna verilebilecek en güzel cvplar >>uyuyomusun...?? şimdiye kadar uymadım ama birasdan şeytana uyacam >>uyuyomusun...?? yoo..uyumuyorum amuda kalkıyorum >>uyuyomusun..?? yoo ..oturuyorum... >>uyuyomusun....?? cevabını bildiğin soruları neden sorarsın anlamamkii >>uyuyomusun...?? sence? >>uyuyomusun -hatta horluyorum. >>-uyuyomusun -yok gözlerimi dinlendiriyorum. (klasik cevap) >>-uyuyomusun -hayır çalışıyorum -canım oğlum dersmi çalışıyosun -yok yaa uyumaya çalışıyorum. >>-uyuyomusun -bi rahat bırakırsan uyuyacam inşallah. >>-uyuyomusun. -asıl sen uyuyosun kocan seni aldatıyo >>-uyuyor musun -.... -uyuyor musun ismail -.... -ya ismail uyuyor musun ses ver -.... -ismail sen beni artık sevmiyorsun -.... >>-uyuyor musun -evet -nasıl konuşuyosun o zaman -uyur konuşurum ben -oha >>-uyuyor musun -uyumak ya da uyutmamak işte bütün mesele bu >>-uyuyor musun? -hayır, sen? >>- uyuyor musun? - hemen hemen her gün. >>- uyuyor musun? - dum, buyur? >>-uyuyormusun? -neden sordun aşkım yoksa bişiimi yapacaksın uyuduktan sonra bana_? >>-uyuyormusun? - ewet telesekreterie msj bırak >>uyuyormusun? -yok çay demliyom sende istermisin >>uyuyormusun -hayır bılaşıkları yıkıyorum >>uyuyor musun +belli olmuyor mu -iyi devam et +yok ya bende sen söylemesen napcam diye düşünüyordum >>- uyuyor musun? + öldüm ben >>- uyuyo musun? + uyuyorum yermisin.. - yok ben tokum >>- uyuyo musun + zzZZzz.. zzZzz... - zzzz ne lan >>+Uyuyor musun? -.... +Uyuyor musun Cereeen? -... +Kızımm kızım birşey mi oldu? -Yuh anne...Sen benim kafamı sağa sola döndürmeden önce birşeyim yoktu ama artık felcim sanırım >>+Uyudunuz mu? -.... +Naaan...Kalkın uyuyamazsınız benim uykum yok >>+Uyuyan var mı? -Yok +Peki uyumayan var mı -Peki senin Reha Muhtar'la akrabalığın var mı +Olabilir mi -Olur +Olsun >>uyuyormusun ? - hayır gözlerimi dinlendiriyorum 5dk sonra,, -uyuyormusun ? - hayır - ama gözlerin kapalı - istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı -büyük insansın abi... >>-uyuyormusun? -hayır yenı bı seneryo geldı ona calısıyorum -aa ne guzel konusu ne -uyurgezer bı canlının anıları -hadı ya ılgınc e sen uyuyarak nasıl calısıyosun -uyumuyorum dedımya -he taam role calısıyon ee sen hep uyucanmı bole -hayır bırazdan kalkıp kesıp bıcmeye baslıcam -nasıl yanı -du bı bekle gostercem - nere gıdıyon -mutfaga -nıye - bıcaklar ordada ondan >>-Uyuyormusun? -Fizyolojik olarak istemdışı hareketleri engelleyemediğimiz gibi açığa çıkan yorgunluk hormonunu durduramıyoruz! bu sayede..... -Uyu sen uyu.. aman da uyusunda büyüsün ninni.! >>- uyuyormusun? - şuan uyuduğu halde uyandırmaya çalıştığınız uykulu şahsiyet uyanıp sizi ebedi uykuya yatırmamak için yaa sabır çekiyoo lütfen daha fazla sabrını zorlamayınız >>+uyuyor musun? -teknik olarak evetti! +iyi devam et -çok kolay sanki >>+uyuyon mu? -zz.z..z.z.z. +uyuyon mu? -zz.z..z.z.z. +uyuyon mu? -evetti şimdi sende ebedi uykuya yatacaksın kaçmaaaa!! >>-Uyuyor musun? -Hayır,playback yapıyorum... >>- uyuyormusun nalaaaan - yoo kendi kendime horlama efekti yapıyom >>-uyuyormusun +zZzZ -apdullah sana diyorum.. uyumo musun? +zZzZ -yaa apdullah duymuyo musun? +pirrtt -Allah belani v***n apdullah >>- süleyman abi bişi sorcam ama kızma - sor bakalım - uyuyormusun abi? bak uyuyosan sormiim - lann - abi uyuyonmu uyumuyonmu ya sende hayret bişisin - tamam ulan uyuyorum oldumu? - oldu abi uyanınca haber ver o zaman sorarım >>- uyuyormusun - milletçe uyuyoruz biz - vaaayy çok felsefik girdin be abi - bünye her zaman geyik kaldırmıyor mahmutcum - bir daha ki diyalogda görüşelim abi o zaman - peki >>- uyuyormusun? - hayır - bende uyumuyorum - yemin et - yemin ederim.hem uyusam seninle nasıl konuşiim - salaksın bence >>- uyuyomusun - uyuma uyuyanlar uyutanları asla uyutmazlar - ne dıyon lan - uyuma uyudukça sıra sana gelicek - ben dedim senın çıkmaman lazımdı o hasteneden arıyorum doktoru >>-uyuyormusun?? -evet -birdaha söyle >> mehmet abi uyuyormusun - yoo bu saatte uyunurmu loooo (saat gecenin üçü) (:::::::: Alıntı
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 bazıları çok iyiymiş. teşekkürler uyur konuşur iyiydi Alıntı
buskas Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 >>-uyuyormusun? -neden sordun aşkım yoksa bişiimi yapacaksın uyuduktan sonra bana_? :D:D:D:D:D:D Alıntı
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 :rofl: çok güzeller eline sağlık Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 -uyuyomusun...?? +şimdiye kadar uymadım ama birasdan şeytana uyacam -uyuyon mu? +hayir.. gıçımda çıban çıkmışta, onu havalandiriyom.. -uyuyon mu? +zZzZ -apdullah sana diyorum.. uyumo musun? +zZzZ -yaa apdullah duymuyo musun? +pirrtt -Allah belani versin apdullah -uyuyomusun...?? +yoo..uyumuyorum amuda kalkıyorum -uyuyomusun....?? +cevabını bildiğin soruları neden sorarsın anlamamkii -uyuyomusun...?? +sence? -uyuyomusun +hatta horluyorum. horrrrr -uyuyomusun +yok gözlerimi dinlendiriyorum. (klasik cevap) -uyuyomusun +hayır çalışıyorum -canım oğlum dersmi çalışıyosun +yok yaa uyumaya çalışıyorum. -uyuyomusun. +asıl sen uyuyosun kocan seni aldatıyo -neee -uyuyor musun +.... -uyuyor musun ismail -.... -ya ismail uyuyor musun ses ver +.... -ismail sen beni artık sevmiyorsun +Fikret uyuyo musun? -..................... +Yaa hadi uyan, uyuyamadım canım sıkıldı... Biraz konuşalım... -....zaaarrtttt +Fikret sana ağzınla konuş dedim... .... ..... ...... Evlenmeden önce ne kadar romantiktin halbuki... -.....zooorrtttt uyuyor musun +evet -nasıl konuşuyosun o zaman +uyur konuşurum ben -oha -uyuyor musun +uyumak ya da uyutmamak işte bütün mesele bu - ha ! +git başımdan başlatma belana - uyuyor musun? +hemen hemen her gün. -uyuyomusun? +yok çay demliyom sende istermisin -uyuyormusun +hayır yenı bı seneryo geldı ona calısıyorum -aa ne guzel konusu ne +uyurgezer bı canının anıları -hadı ya ılgınc e sen uyuyarak nasıl calısıyosun +uyumuyorum dedımya -he taam role calısıyon ee sen hep uyucanmı bole +hayır bırazdan kalkıp kesıp bıcmeye baslıcam -nasıl yanı +du bı bekle gostercem - nere gıdıyon +mutfaga -nıye +bıcaklar ordada ondan +Necmettin uyuyor musun? -Hayır... +Peki... +(5 dk snra)Necmettin uyuyor musun? -Uyumuyorum... +Necmoş uyudun mu? -Evet... +Tamam...(5 dk snra tekrar) +Uyuyor musun -Uyumuyorum...Uyuyamıyorum...Uyutmuyorlar... +Tamam o zaman ben yatıyorum sana iyi geceler hayatım ...Alıntı... 1 Alıntı
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 mutıııııış :rofl yine güzel hep güüzeeel Alıntı
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 +Necmettin uyuyor musun? -Hayır... +Peki... +(5 dk snra)Necmettin uyuyor musun? -Uyumuyorum... +Necmoş uyudun mu? -Evet... +Tamam...(5 dk snra tekrar) +Uyuyor musun -Uyumuyorum...Uyuyamıyorum...Uyutmuyorla r... +Tamam o zaman ben yatıyorum sana iyi geceler hayatım Bunu kocana falan yapsan direk kapı önüne koyar heralde:rofl: boogee tskler Alıntı
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 -uyuyor musun +.... -uyuyor musun ismail -.... -ya ismail uyuyor musun ses ver +.... -ismail sen beni artık sevmiyorsun +Fikret uyuyo musun? -..................... +Yaa hadi uyan, uyuyamadım canım sıkıldı... Biraz konuşalım... -....zaaarrtttt +Fikret sana ağzınla konuş dedim... .... ..... ...... Evlenmeden önce ne kadar romantiktin halbuki... -.....zooorrtttt Alıntı
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 -uyuyor musun +uyumak ya da uyutmamak işte bütün mesele bu - ha ! +git başımdan başlatma belana süperr Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 -uyuyor musun +.... -uyuyor musun ismail -.... -ya ismail uyuyor musun ses ver +.... -ismail sen beni artık sevmiyorsun :D:Dsaol paylaşm için boogee.. Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 süper yaa:Dpaylaşım için teşekkürlerrr:) Alıntı
gabrielle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 -uyuyomusun +hatta horluyorum. horrrrr çok süperr komikk Alıntı
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 -uyuyomusun +hayır çalışıyorum -canım oğlum dersmi çalışıyosun +yok yaa uyumaya çalışıyorum. hahahah iimş Alıntı
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 uyuyor musun +evet -nasıl konuşuyosun o zaman +uyur konuşurum ben -oha hahah uyuyorum fakat duyuyorum der gibi:D güzeldi... Alıntı
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 -uyuyon mu? +zZzZ -apdullah sana diyorum.. uyumo musun? +zZzZ -yaa apdullah duymuyo musun? +pirrtt -Allah belani versin apdullah süpermiş ya:rofl: Alıntı
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 uyuyomusun...?? Şimdiye kadar uymadım ama birasdan şeytana uyacam uyuyomusun...?? yoo..uyumuyorum amuda kalkiyorum uyuyomusun..?? yoo ..oturuyorum... uyuyomusun....?? cevabnı bildiğin soruları neden sorarsın anlamamkii uyuyomusun...?? sence? uyuyomusun -hatta horluyorum. -uyuyomusun -yok gözlerimi dinlendiriyorum. (klasik cevap) -uyuyomusun -bi rahat bırakırsan uyuyacam inş Allah. -uyuyomusun. -asıl sen uyuyosun kocan seni aldatıyo ( oh be artıq gider ). -uyuyor musun -.... -uyuyor musun ismail -.... -ya ismail uyuyor musun ses ver -.... -ismail sen beni artık sevmiyorsun uyuyor musun -evet -nasıl konuŞuyosun o zaman -uyur konuşurum ben -oha -uyuyor musun -uyumak ya da uyutmamak te bütün mesele bu - ha ! -git başımdan başlatma belana uyuyor musun? -hayır, sen? - uyuyor musun? - hemen hemen her gün. - uyuyor musun? - dum, buyur? uyuyomusun? yok çay demliyom sende istermisin 1 Alıntı
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 ahahah iyimiş ya Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 şu hakana51 i hala akıl oyunları ve diyaloglardan sorumlu koordinatör yapmadılar ya yazıklar olsun güzel paylaşım Alıntı
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Ya ben uyuz oluyorum bu uyuyormusun sorusuna sekreter tutucam kendime şöle desin saçmaladığınız kişi şuanda uyuyor lütfen daha sonrada denemeyiniz Alıntı
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 ahahahahahahah :D çok iyi yaa. hele sonuncusuna bittim Alıntı
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 şu hakana51 i hala akıl oyunları ve diyaloglardan sorumlu koordinatör yapmadılar ya yazıklar olsun güzel paylaşım beniz sizler yarattınız siz olmadan bende olmam Alıntı
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Bide geldinmi sorusuna cevap yazsaydın keşke nedir bu geldinmi hayır önden taslağımı yolladım Alıntı
non_serviam Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 -Uyuyormusun? -Senin tanımına mı? Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.