Wasteland Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 Öncelikle Seriyi Bilmeyenler İcin Videolari Paylasimi Yapdim Assassin's Creed 1 [video=youtube;cc-ClutaN_I] Assassins Creed 2 http://www.youtube.com/watch?v=mVWhWsgHzKM&feature=player_embedded Assassin's Creed: Brotherhood http://www.youtube.com/watch?v=SNKnkKM3Xps&feature=player_embedded _Assassin's Creed 2 Opening Scene(HD)_ Assassin's Creed 2 (Original Game Soundtrack)-Ezios Family Assassin's Creed Revelations Simdilik Son Ve Yukarda Paylasdigim Oyun Son Oyundur Teknolojik Ve Sistem Özelliklerine Gelirsek PS3 sahipleri 3 Eylül’den itibaren suikast yeteneklerini test edebilecekler.Çünkü Ubisoft PlayStation Plus ve Uplay üyelerine özel olarak oyunun multiplayer betasının 3-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti. Üyelikleri bulunmayan PS3 sahipleri ve Xbox 360 fanlarının ise betaya ne zaman dahil olacakları hakkında bir bilgi paylaşılmadı. Betada The Sentinel, The Vanguard, The Guardian, The Vizier, The Thespian, The Deacon, The Bombardier, The Trickster, The Champion olmak üzere 9 sınıf; Knight’s Hospital, Antioch, Constantinople olmak üzere 3 harita ve Wanted, Manhunt, Deathmatch, Artifact Assault olmak üzere 4 oyun modu yer alacak. Assassin’s Creed Revelations 15 Kasım’da yayınlanacak. Ayrica Assassin’s Creed Gercek Hikayesini Yani Tarihdeki Olayi Gercek Kisileri Ve Kurgu Disi Tarihi Örenmek İcin Yani Haşhaşinler Gecek Olaylar Ve Gercek Tarih Bilgisi İcin Burdan http://www.gnoxis.com/assassin%E2%80%99s-creed-tarihi-kisiler-ve-gercek-hikayesi-1-a-44322.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Çok güzel oyun da bilgisayarım özelliklerini karşılayamadığı için oynıyamıyorum. Bir kaç kere arkadaşımda denk gelim 1. oyununu oynamıştım ve çok hoşuma gitmişti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 En Güzeli 2. Oyun Tavsiye Ederim Konu Kurgu Müzik Ve Görsel Efek Acisindan Gercekden Süper Pc Degisdirmeyi Düsündügünüz Anda Assassin's Creed Serisini Göz Önünde Bulundurmanizi Tavsiye Ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Trailer fena Oyun İstanbulda geçiyor keşke bide PS3'e 3D olarak çıksa tadından yenmez =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Trailer fena Oyun İstanbulda geçiyor keşke bide PS3'e 3D olarak çıksa tadından yenmez =) Kanuni Sultan Süleyman nin Sehzade Oldugu Dönemde Ona Akil Hocaligi Yapcak Ezio Oyunun Bir Cok Kismi İstanbulda Geciyor Hepsi Degil Bu Arada Ezio İyice Sizofrene Baglamis Durumda Desmondun Dna Karisikliklari Yüzünden Hepsini Biliyor Ya Altair Arasdirmasi İcin Gidiyor Önce Alamut dan Baslaycak Harbiden Fena Bitiriyor Adami Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Kanuni Sultan Süleyman nin Sehzade Oldugu Dönemde Ona Akil Hocaligi Yapcak Ezio Oyunun Bir Cok Kismi İstanbulda Geciyor Hepsi Degil Bu Arada Ezio İyice Sizofrene Baglamis Durumda Desmondun Dna Karisikliklari Yüzünden Hepsini Biliyor Ya Altair Arasdirmasi İcin Gidiyor Önce Alamut dan Baslaycak Harbiden Fena Bitiriyor Adami Offf sen ne diyosun bu oyun için Pc'yi komple değiştirmiştim zamanında:D Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Ben Cikacagini Duydugum Zaman Ps3 Aldim Betaya Katilacam Harbiden Assassin's Creed Revelations Trailer durup durup iziliyorum Bak Son Video da Dikkat Ettiysen Altairi Görüyor Ya Kuleden Asagi Sallandirilacakken Orda Altairle Oynamisdik Birinci Oyunda Seneler Önce Altair Arkadasiyla Asagi Atliyordu Arkadasinin Dizi Sakatlaniyordu Tam Orda Tüm Videolari İzle Kardesim Harbiden Süper Müzikde Tam Oturmus Assassin's Creed 2 Opening Scene Su Videodaki Abisiyle Yarisip Catida Konusdugu Zaman Calan Müzik Daha Süper 3 Kere O Bölümü Basdan Oynadim Sabredip İntel Core i7 Optimize Olacak Diğe Biryerde Duymusdum Oyun Pc Modülü Cikinca Ama Cok Uzar Pc Modülü Cikma İsi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Aynen müzikler çok iyi zaten çoğuda New Age Birde Revelations'da yeni hareketlerde olur umarım Bu filmde fena zaten izlemişsindir ama yinede koyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Tek Bir New Age Müzik Yok Hepsi Arya Rörenesans Dönemi İlahileri Ve Savas Onur Gurur Aile Gibi Öğeleri Anlatan Müzikler Albümleri Var Bende Assassin's Creed - Lineage Filminde Ezionun Babasinin Hikayesi Yani İkinci Oyunda Eksik Kalmis Olan Kisim Anlatilir Babasinin Hikayesi Assassin's Creed - Lineage 36 dk 10 sn lik bir kaç bölümlük bir minidizi serisidir Oyun Kadar İyi Olmasada İdare Eder Birde Oyunun Gold Edition Modelini Aldiysaniz 15 Dk lik Özel Bir Bölüm Vardir Ezio İkinci Oyundan İtibaren Yaslandikca İlerleyen Bir Teknigi Vardir Ve Bildigin Gibi Bicaklari Hep Gelisir Ezio Yaslandigi İcin Uzatmadan Daha Hizli Öldürme Teknikleri Gelisdirmisdir Altairin 60 Yasina Gelmis Hali Kadar Güclü Suan Ezio Son Oyunda Ama Hic Bir Suikastci Altair Kadar Güclü Olamaz Soyu Ve Eğitimi Kusursuzdur Ayrica Altair İlk Oyunda Ozamanki Teknoloji Yetmedigi İcin Gücünü Okadar Göstere Bilmisler Ezioda Bu Oyunda Altair Kadar Soğuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 hastasıyım bunun yaa.. bir ara kısa filmine denk gelmiştim sonra fena sardı beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Mükemmel bir seri tek kelimeyle Revelations için yeni trailer videolarıda yayınlandı bu oyun için beni sevindiren en büyük şey en sevdiğim karakter olan Altair ile tekrar oynayabilmemiz, sabırsızlanıyorum adeta. Oyunun kısa bir oynanış demosu [video=youtube;OHyF6Wcbc-0] Ve buda başka bir Trailer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.