schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2007 (düzenlendi) araştırdım ama bulamadım , verilmemiş olmasını ümid ediyorum. benim için çok özel bir şarkıdır. girişindeki kemana kendinizi bırakın lütfen... i'm giving up the ghost of love and a shadow cast on devotion she is the one that i adore creed of my silent suffocation break this bittersweet spell on me lost in the arms of destiny bittersweet and i won't give up i'm possessed by her Haziran 5, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 çok severim bu şarkıyı.(her ne kadar ville valo'yu zerre kadar sevmesem de) apocalyptica işte sağolasın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 tşk ler:).... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 rica ederim. bu şarkı gerçekten çok güzel ama. hani valo' yu sevmezsiniz ya da HIM' i ama bu şarkı gerçekten büyülüyor insanı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Ben açmışım meğerse te ne zaman. Eğer açılmasaydı açıcaktım. Girişteki keman sesi diyorum ısrarla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 bnden istemişsin ama sn açmışsın:D...bide kafam karışdı bu bugün mü açıldı yoksa öncedenmi:D önceden açıldıysa nie istedinki şimdi.. nyse her halikarda güzl paylaşm olmuş Saol -------------------- son mesajı görmemişim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 gerçekten süper bişey bende çok sewerim bu şarkıyı benim içinde çok özel her notasında farklı bi büyü war sanki. güzel paylaşım. tşkrlr.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 bu sarkıyı bende cok severim video bende acılmadı ama .) tskler paylasım icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Infinitiy Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Evet Ville'i bende pek sevmem ama HIM'in güzel parçaları var hakkını yemeyelim şimdi. Gerçekten mükemmel bi parça güzel paylaşım:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Teşekkürler..Apocalyptica harika cidden , onları canlı izleme şansı da bulmuştum müzikleri büyüleyici Ville Valo'nun çok iyi bi sesi var bence HIM parçaları sarmasa bile o söylediği için dinlerim zaman zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Link youtube olması sebebiyle ölmüş yenileyelim http://www.izlesene.com/video/muzik-apocalyptica-lauri-ylonen-ville-valo-bittersweet/10104&ref=siteRelatedNamei Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 [video=youtube;Ifwf8RrU-94] I love your skin oh so white senin tenini seviyorum, çok beyaz I love your touch cold as ice senin buz gibi soğuk dokunuşunu seviyorum And I love every single tear you cry ve ben senin ağladığın göz yaşının her birini seviyorum I just love the way you're losing your life bn senin hayatını kaybetme şeklini seviyorum Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are ohohohohoh bebeğim ,ne kadar güzelsin Ohohohohoh my Darling, completely torn apart ohohohohoh sevgilim ,tamamen parçalara ayrıldı You're gone with the sin my Baby and beautiful you are bebeğim sen günahınla gittin ve çok güzelsin You're gone with the sin my Darling sevgilim sen günahınla gittin I adore the despair in your eyes ben senin gözlerindeki ümitsizliğe bayılıyorum I worship your lips once red as wine ben senin bir zamanlar şarap gibi kırmızı olan dudaklarına tapıyorum I crave for your scent sending shivers down my spine senin omurgamdan aşağıya titremeler gönderen kokun için can atıyorum I just love the way you're running out of life bn senin hayatını tüketme şeklini seviyorum Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are ohohohohoh bebeğim ne kadara güzelsin Ohohohohoh my Darling, completely torn apart ohohohohoh sevgilim ,tamamen parçalara ayrıldı You're gone with the sin my Baby and beautiful you are bebeğim sen güzelliğinle ve günahınla gittin You're gone with the sin my Darling sevgilim sen günahınla gittin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Süper Parça Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Bi tek bu şarkılarını seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mistero Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 En sevdiğim şarkılarıdır bu .. (= Mutlaka her gün de dinlerim en kaz bir kaç kez .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.