yumi Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 arkadaşlar ben size birşeyden bahsedeceğim geçenlerde mutfağa gidip su içecektim tam dolabı açıyorken sanki şeffaf bişey bana doğru geliyormuş gibi oldu. halüsinasyondur diye düşündüm daha sonra karartı bir şekilde gördüm geceleyin oturma odasından gıcırtılar geliyor odamdaki eşyalar ben tek başıma olunca çıtırtamaya başlıyor uyuyamıyorum ve sanki her yatakta arkamı döndüğümde kara bişey arkamda beliriyo ve ben arkamı dönmekten korkuyorum yardım edin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Bir şey varmış gibi hissetmen bilinçaltındandır. Çıtırtılar içinse tahta kurdu olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 gıcırtılar çıtırtılar normal her evde olur tamamen fiziksel durumlar.geri kalanıysa çok kafaya taktığın için oluyor.kendi kendini korkutmayı bırak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yatmadan önce gözlerini kapatıp "Odamda hiçbirşey yok." de. Buna inanana kadar tekrar et. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Çok korktuğun için her çıtırdıdan nem kapıyorsun..Ve evet korktuğun için halüsinasyon görmüş olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Bir süre kendine izin ver düşüncelerini zihnini arındır ve biraz rahatla. olanları yoksay ve hiçbirşeyin olmadığını düşün eğerki devam ederse bunlar (sanmıyorum ama) o zaman arındırma koruma vs konularını araştırırsın . Kolay gelsin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekns Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Ailem yazlığa falan gittiklerinde bazen evde tek kalıyorum köpeğimle. O zamanlar Alex (köpeğim) gece saat 3 gibi antreye gidiyor. Orada yukarı doğru bakıyor, hırlıyor sürekli.Sonra havlamaya başlıyor, ağlayıp yanıma geliyor. 2-3 dakika sürüyor bu. Tırsıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BilimKurgu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 kendi kendinizi korkutuyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 (düzenlendi) 12. Gnoxis batı ezoterizmi ile ilgili bir sitedir ve yapılan yorumlarda bunun unutulmaması gerekmektedir. Doğu ezoterizmi ve islami ezoterizm ile ilgili konu veya mesajlar formata uymaması nedeni ile kaldırılacaktır. Ayrıca formata uymayan profil, log vb. hiç bir şey bulundurulamaz. Formata uymadığı düşünülen üyelikler uyarılmaksızın kapatılır. uyarı için tşkler:) Ağustos 20, 2011 dikili tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 umarım sizin dediğiniz gibidir çünkü gerçekten geceleyin bu gıcırtılar çok korkutucu saolun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.