FearTheFutuRe Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 Küresel ısınma nedeniyle uzaylı istilası yaşanabilir NASA'nın Gezegen Bilimi Bölümü'nden Shawn Domagal-Goldman ve ekibi, NASA'ya sunduğu raporda, dünyada artan sera gazı salınımının yarattığı tehdidin uzaylıların istilasına yol açabileceğini söyledi. Rapora göre, dünyada olan biteni uzaktan izleyen dünya dışı yaratıklar, atmosferde meydana gelen değişimler nedeniyle bir medeniyetin kontrolden çıktığı düşüncesiyle bu tehdidin büyümesini engellemek için önlem alabilirler. NASA ve Pennsylvania State Üniversitesi öğretim üyelerinin ortaya attığı bu aşırı spekülatif senaryonun gerçekleşme olasılığı düşük olsa da insanlar ile uzaylıların bir gün mutlaka karşı karşıya gelecekleri varsayımına dayanıyor. Domagal-Goldman ve ekibinin hazırladığı raporda ayrıca uzaylılarla yakın temasın olası sonuçları da yer alıyor. Bilim adamları, raporun insanlığı "bir gün olacak olan gerçek temasa hazırlamak" istediğini belirtiyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavUSt Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 ilginç....... dünya dışı yaşamın bizi kurtarmak istediğiyle ilgili birçok haber duymuştum..hatta bunlardan birisi: dünyamıza büyük bir göktaşı çarpacakken uzaylılar onun yörüngesini değiştirerek dünyaya çarpmasını engellemişler...... bu haberde buna benziyor...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekns Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Saçmalık bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 2002'de Türkiyede düşmekte olan bir meteoru parçalamışlardı. Birkaç sene önceye kadar depremleri kontrol altında tuttuklarını , zaten atmosferi düzenlediklerini söylüyorlar. Her ne olursa olsun böyle yaşanılabilir bir gezegenin , insanlar veya başka uygarlıklar tarafından yokedilme tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına göz yummazlar ve yummayacaklardır diyorum. Celselerde bahsedilen şeyleri bir bilimadamından duymak gerçekten ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yani bu gezegeni ve içindekileri ne bize yok ettirirler ne başkasına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahura Mazda Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 er yada geç olacak bence bu şey . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Domagal-Goldman ve ekibinin hazırladığı raporda ayrıca uzaylılarla yakın temasın olası sonuçları da yer alıyor. Bilim adamları, raporun insanlığı "bir gün olacak olan gerçek temasa hazırlamak" istediğini belirtiyor. Demek Öyle Ben Hazirim Mülüküme Girdiklerinde Sasiracakalar Emin Olabilrisiniz Beni Alıkoymaya Calisirlarsa Gercekden Sasirirlar Güzel Paylasim Ama Bana İnandirici Gelmedi Bu Haber Tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 olabilir neden olmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 İstilamı?? Belki uyarı amaçlı birşeyler yapabilir iletişime geçebilirler vs ama istila gibi birşey olacağını sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SupersonikSinan Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Ben de insanların büyük bir bölümünün uyarıdan anlayacağını sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Buyursunlar . Teçhisatlı gelsinler aksi takdirde denek olma durumunda kalmasınlar . hayal edildikleri kadar zeki ve uzaycıl varlıklardır umarım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
homoridens Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 İçinde yaşam destek ünitesi bulunan gezegeni galaksiler arasında bulmak çok zor. Her galaksiden ancak bir tane çıkabilir. Tabii ki de çok değerli bir dünyamız var ve akıllı yaşam formları varsa bunu korumak isteyecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BilimKurgu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 herkes varlıgından emin fakat aslında ses çıkartamıyorlar. neler olucagını suanda hiçbir enerjiyle vs. onla bunla bulamayız bilemeyiz.Bekleyerek görecegiz fakat saldırıda bulunacagını ben açıkçası pek sanmıyorum. Sagol paylaşım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Bu raporun filmi çoktan çekildi. "Dünyanın Durdugu Gün(ya da An mıydı ne)" filmin adı. Keune Reaves denen adını yazamadığım adam oynuyor. Rapor beni cidden şok etti, filmden araklamışlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Küresel ısınma nedeniyle uzaylı istilası yaşanabilir NASA'nın Gezegen Bilimi Bölümü'nden Shawn Domagal-Goldman ve ekibi, NASA'ya sunduğu raporda, dünyada artan sera gazı salınımının yarattığı tehdidin uzaylıların istilasına yol açabileceğini söyledi. Rapora göre, dünyada olan biteni uzaktan izleyen dünya dışı yaratıklar, atmosferde meydana gelen değişimler nedeniyle bir medeniyetin kontrolden çıktığı düşüncesiyle bu tehdidin büyümesini engellemek için önlem alabilirler. NASA ve Pennsylvania State Üniversitesi öğretim üyelerinin ortaya attığı bu aşırı spekülatif senaryonun gerçekleşme olasılığı düşük olsa da insanlar ile uzaylıların bir gün mutlaka karşı karşıya gelecekleri varsayımına dayanıyor. Domagal-Goldman ve ekibinin hazırladığı raporda ayrıca uzaylılarla yakın temasın olası sonuçları da yer alıyor. Bilim adamları, raporun insanlığı "bir gün olacak olan gerçek temasa hazırlamak" istediğini belirtiyor. Tarafımca anlaşılan;Birileri dünyanın uzaylı istilasına uğramasına uzak bir sebep ile bir şey veya bir şeyler için uzaylı istilasını gerçekleştirmeyi amaçlamışlar,amaçlıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VoichamateZtxRc Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 artık gelsinler...inanmayanların dumur olmasını o kadar cok istiyorum ki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Gelsinler abi ya tayyibide alıp gitsinler mümkünse. Olmazsa bizi alıp dünyalarına götürsünler. ne çektik bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xelia Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Onlar dünyayı çoktan keşfettiler Amerikan hükümeti el koydu bile onlara.. 51.bölgede tutuldukları söylenmektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 olabilir ama çok değişik olur uzaylı istilası daha uzaylıları tanımamışız çok değişik cevap veremiycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.