Jump to content

Nasadan şok rapor

FearTheFutuRe

Önerilen Mesajlar

Küresel ısınma nedeniyle uzaylı istilası yaşanabilir

NASA'nın Gezegen Bilimi Bölümü'nden Shawn Domagal-Goldman ve ekibi, NASA'ya sunduğu raporda, dünyada artan sera gazı salınımının yarattığı tehdidin uzaylıların istilasına yol açabileceğini söyledi.

Rapora göre, dünyada olan biteni uzaktan izleyen dünya dışı yaratıklar, atmosferde meydana gelen değişimler nedeniyle bir medeniyetin kontrolden çıktığı düşüncesiyle bu tehdidin büyümesini engellemek için önlem alabilirler.

NASA ve Pennsylvania State Üniversitesi öğretim üyelerinin ortaya attığı bu aşırı spekülatif senaryonun gerçekleşme olasılığı düşük olsa da insanlar ile uzaylıların bir gün mutlaka karşı karşıya gelecekleri varsayımına dayanıyor.

Domagal-Goldman ve ekibinin hazırladığı raporda ayrıca uzaylılarla yakın temasın olası sonuçları da yer alıyor. Bilim adamları, raporun insanlığı "bir gün olacak olan gerçek temasa hazırlamak" istediğini belirtiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilginç....... dünya dışı yaşamın bizi kurtarmak istediğiyle ilgili birçok haber duymuştum..hatta bunlardan birisi: dünyamıza büyük bir göktaşı çarpacakken uzaylılar onun yörüngesini değiştirerek dünyaya çarpmasını engellemişler...... bu haberde buna benziyor......

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2002'de Türkiyede düşmekte olan bir meteoru parçalamışlardı. Birkaç sene önceye kadar depremleri kontrol altında tuttuklarını , zaten atmosferi düzenlediklerini söylüyorlar. Her ne olursa olsun böyle yaşanılabilir bir gezegenin , insanlar veya başka uygarlıklar tarafından yokedilme tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına göz yummazlar ve yummayacaklardır diyorum. Celselerde bahsedilen şeyleri bir bilimadamından duymak gerçekten ilginç.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Domagal-Goldman ve ekibinin hazırladığı raporda ayrıca uzaylılarla yakın temasın olası sonuçları da yer alıyor. Bilim adamları, raporun insanlığı "bir gün olacak olan gerçek temasa hazırlamak" istediğini belirtiyor.

Demek Öyle Ben Hazirim Mülüküme Girdiklerinde Sasiracakalar Emin Olabilrisiniz Beni Alıkoymaya Calisirlarsa Gercekden Sasirirlar :D

Güzel Paylasim Ama Bana İnandirici Gelmedi Bu Haber Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Küresel ısınma nedeniyle uzaylı istilası yaşanabilir

NASA'nın Gezegen Bilimi Bölümü'nden Shawn Domagal-Goldman ve ekibi, NASA'ya sunduğu raporda, dünyada artan sera gazı salınımının yarattığı tehdidin uzaylıların istilasına yol açabileceğini söyledi.

Rapora göre, dünyada olan biteni uzaktan izleyen dünya dışı yaratıklar, atmosferde meydana gelen değişimler nedeniyle bir medeniyetin kontrolden çıktığı düşüncesiyle bu tehdidin büyümesini engellemek için önlem alabilirler.

NASA ve Pennsylvania State Üniversitesi öğretim üyelerinin ortaya attığı bu aşırı spekülatif senaryonun gerçekleşme olasılığı düşük olsa da insanlar ile uzaylıların bir gün mutlaka karşı karşıya gelecekleri varsayımına dayanıyor.

Tarafımca anlaşılan;Birileri dünyanın uzaylı istilasına uğramasına uzak bir sebep ile bir şey veya bir şeyler için uzaylı istilasını gerçekleştirmeyi amaçlamışlar,amaçlıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...