Ekns Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 Bence wet.. David Guetta karışmasa olmaz zaten. Mahvetmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Snoop Dogg- Wet daha öznel olmuş daha iyi diğerine göre . Ancak bu adam nedense antipatik geliyor bana bu alandaki favorilerim Dr Dre ve Eminem. Bence Kompozisyon olarak ve skylar ın harika girişi olan bu parça daha güzel . Dr. Dre - I Need A Doctor (feat. Eminem & Skylar Grey) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekns Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Snoop Dogg- Wet daha öznel olmuş daha iyi diğerine göre . Ancak bu adam nedense antipatik geliyor bana bu alandaki favorilerim Dr Dre ve Eminem. Bence Kompozisyon olarak ve skylar ın harika girişi olan bu parça daha güzel . Dr. Dre - I Need A Doctor (feat. Eminem & Skylar Grey) I need a doctor güzel , evet. Dr.Dre olmasaydı zaten çoğu olmazdı. O adama hayranım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jaguar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Rap kültürünü mahveden adamlar snoop dog eminem 50 cent vs...(kısacası amerikan rapçileri..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Hiç anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.