Who Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2011 mavi siyah 'ın şiddet dolu görüntüleri.Bulaşanların sonu budur dikkat Ganameyo sümuk akayyo yilmazlan uraşmayı kes benim arkamdan gonuşmayı kes seni deil furmak gorucam bittimi abla bitti de bu gadardı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 ahahahah sumuk akaaay koca trakyalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 hay mavi siyah kadar başına taş düşmesin emi burak seni böyle dövücem işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 mavi siyah 'ın şiddet dolu görüntüleri.Bulaşanların sonu budur dikkat Ganameyo sümuk akayyo yilmazlan uraşmayı kes benim arkamdan gonuşmayı kes seni deil furmak gorucam bittimi abla bitti de bu gadardı . La Hem Sevme Hem Dövme Diye Buna Denir ................................................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 aaa bunu izlemiştimm ama o bücürüğede acaip kıl olmuştum piiisss bulmuş sesi çıkmayan kızı tartaklıyor benimle uğraşsa ya böyleleri.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazık yahu acıdım kıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tahref156 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Hacı bunlar kim yaf kız vururken bana vuruyormuş gibi oldu. Yuh çok pis vuruyor yaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 bulgaristanlı bunlar.yılmaz o bücürün arkadaşının manitasıymış bu hatun da yılmazı araklamaya kalkmış anladığım kadarıyla.yılmaz gacesinden ayrıldı kimden ötürü?benden ötürü mü senden ötürü mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 yok bücürün manitası değil bücürün arkadaşı.. o dayak yiyen kızla aralarında birşet varmış yılmazın.. sonra kız yılmazı baya bi üzmüş bücürde müdahale ediyo numarasını sil bulaşma üzme daha fazla diyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 hayır ya yılmaz bücürün arkadaşının manitası.yılmaz gacesinden ayrılmış uzun boylu yüzünden.bücürün arkadaşı da çok üzülmüş ağlamış ondan bücür(suzi) ayşe'ye(uzun boylu olan) saldırıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 he tamam şimdi anladım konuşmaları bir garip ne dediklerini çözmek zor olduda birde izleyeli baya oluyo bu videoyu ama dövmese kız belki yılmazla görüşmeye devam edecekti ne demişler bir müsibet bin nasihattan iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Ya yazık ama be kız nasıl ağlıyor o pis bücürdde nasıl vuruyor eğer o an orada olsam bende o bücürü döverdim kız da ne miskin karşılık vermedi bile be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Ya yazık ama be kız nasıl ağlıyor o pis bücürdde nasıl vuruyor eğer o an orada olsam bende o bücürü döverdim kız da ne miskin karşılık vermedi bile be nası karşılık versin suzi tek değil bence adamları ile gelmiştir birde el sıkışıyolar laa adam seni dövüyo iyice sende eline sağlık der gibi elini sıkıp helalleşiyorsun ne günlere kaldık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 10 kişi bile olsalar yinede karşılık vermemek aptallık bence dayak yesende sonuçta sende vurmuş olursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 dayak yedim ama sende bir de ötekini görseydin o benden de kötü durumları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Ben böyle bir açıklamaya gerek duymazdım ama en azından benimde onun birkaç yerini moralttığımı bilmem içimi rahatlatırdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.