fulltimeonline Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2011 arkadaslar cok uzun zamandır bana olan sey suydu artık bir ara uyumaktan korkuordum sırt ustu yatıorum ve tam uyanıkla uyku arasında bir çınlamayla baslıor ama böle su altında derine dalınca kulağınızın zarını zorlarsınız ya aynen öle bir basınc sonra sadece gozler kıpırdıor ve etrafı gorebiliiorum ama kıpırdıyamıorum ama kendime geldiğimde direk gozlerim acılıor yani sadece gozlerimi kıpırdatabiliorum demistim ya ve etrafı goruorum (gorduklerim gercek uyandığımda etraf aynı benim oda) ama kendime geldiğimde gozlerimi acıorum ve etrafı goruorum yani o gorduklerimi gozlerim kapalıyken gormus oluyorum VE Bu arada sadece burnumdan nefes alabilior bazende ayak parmaklarımın ucunu kıpırdatabiliorum VE bir gunde şu oldu yatak assağıda ben yukardayım kapı aralıklı salonun ışığı yanıor biri mutfakta bulasık yıkıor sesleri gelior vekendime geldiğimde kendime geldim ve o gördüklerim gercekti salonun ısığı yanıor ve biri bulasık yıkıor ve dun biraz astral seyehata baktım acaba bu bana olan astral seyehatmı yoks karabasan olayımı astral seyehata benzetmemin nedeni gozlerim kapalı olduğu halde etrafı gorebilmem ve 1 kerede kendimi yatakdan yaklasık 1.5 yukarısından etrafı izlememdir simdiden teşekkürler yardımcı olursanı sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 kimse yardımcı olmucakmı ya:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
decoly Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 aslında karabasan dedikleri uyku felci sende bunu yaşıyosun...benim ablam hemen hemen iki günde bir uyku felci yani halk dilinde karabasanlarla ugraşıyo sabah kalktıgındada yüzü gözü şiş ve yorgun uyanıyor googleden uyku felci diye gir yardımcı konular bulucaksın eminim tabi bence bununla alaklı bi psikolojık yardım almakta fayda var çünkü günün birinde acaaba aklımımı yitiriyorum endişeleri yaşanabilir geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 aslında karabasan dedikleri uyku felci sende bunu yaşıyosun...benim ablam hemen hemen iki günde bir uyku felci yani halk dilinde karabasanlarla ugraşıyo sabah kalktıgındada yüzü gözü şiş ve yorgun uyanıyor googleden uyku felci diye gir yardımcı konular bulucaksın eminim tabi bence bununla alaklı bi psikolojık yardım almakta fayda var çünkü günün birinde acaaba aklımımı yitiriyorum endişeleri yaşanabilir geçmiş olsun acıkcası ilk baslarda acaip korkuordum ama artık tınlamıorum :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
decoly Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 eee ne için yardım istedin o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 sadece karabasan uykununtam uyanamama yani beynin kapalı haliyse astral seyehat icinde tam öle bir vakit gerekiorsa bunu o ara gerceklestirebilirmiyimdie sormustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
decoly Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 dene ??..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 İnternette bir yede http://www.melihkotbas.com/2011/04/aslnda-karabasan-nedir.html karabasanın aslında astral seyahatın baslangıcıdır dior o an ona ben karar verirmisim peki buna nasıl karar vericemki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.