Metropolitan Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2011 Merhaba arkadaşlar, ben meditasyonu farklı bir şekilde yapıyorum. Öncelikle indirdiğim ve hep kullandığım rahat ve sakin müziğimi açıyorum. Bağdaş kurarak oturuyorum. Kısa bir süre sonra müziğinde etkisiyle kayaların arasından ince ve sakin suların aktığı , etrafı ağaçlarla çevrili bir yerde bağdaş kurarak oturduğumu görüyorum. Sonra bana tıpa tıp benzeyen birisi geliyor. Kafama takılan soruların hepsini soruyorum. Daha sonra bazı hareketleri yapıyoruz beraber . Bittiği zaman bana ne zaman geleceğimi soruyor , bende söylüyorum. Bir ışık geliyor gözüme ve önüme bir geçit açılıyor giriyorum içine odama gelmişim bedenim oturuyor. Bende içine giriyorum ve bir anda gözlerim açılıyor. Çok rahatlıyorum bu çalışmayı yapınca. Sizinde denemeniz gereken bir yöntem. Ama meditasyona giriyor mu? O konuda şüpheliyim.Görüşmek üzere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 sayılır bn meditaasyonu pk yapamıyorum teknik için saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyline Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 İç yolculuk denen şey bu olmalı heralde.. deneyeceğim.. bu seviyeye ne kadar sürede ulastın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Ortalama 2 ay kadar bir sürede bu seviyeye geldim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Ay ne kadar güzel hem baya da ilerletmişsin kendini paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Ama meditasyona giriyor mu? O konuda şüpheliyim. bildiğin düpedüz meditasyon bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 bildiğin düpedüz meditasyon bu Teşekkürler ben emin değildim o yüzden öyle yazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Çok teşekkürler paylaştığın için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.