apocalypse Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Evet 2012 kehanetlerinden sıkıldık artık ama bu video çok ilgimi çekti ve izlenmeli diye düşünüyorum. Gerçek bir araştırma mı yoksa sadece tahmin veya teorilerden mi oluşuyor bilemedim.. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 korkuyorum ölmekten çok korkuyorum ve 2012 nin gelmesini istemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LYRA Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 korkuyorum ölmekten çok korkuyorum ve 2012 nin gelmesini istemiyorum. Eğer kendini tanımıyorsan,bu Dünya ya benim de ferrarim olsun veya Villam olsun die geliyorsan korkarsın tabi.Kendini tanımaya ve geliştirmeye geldin buraya.Ben 2012 de yıkım olacağına inanıyorum ama bizler o yıkımı Dışarıdan elimizde patetes cipslerle izleyeceğimize inanıyorum.Bu dünya sistemi seni korkutur,köle eder,bağlar,yer bitirir sebi.Sende gerçekelri göremezsin.Hadi en kötüsünü düşünelim; O vakit de BEDEN ölür Ruh kalır.İnanmıyorsan ruhuna korkmaya devam edersin.Ama inanıyorsan içindeki güce;evrene sevgiyle hükmedersin...Korkma! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Ben 2012 de yıkım olacağına inanıyorum ama bizler o yıkımı Dışarıdan elimizde patetes cipslerle izleyeceğimize inanıyorum.! 2012 de doğal felaketler olacaksa bunu nasıl dışarıdan izleyeceğiz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LYRA Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 2012 de doğal felaketler olacaksa bunu nasıl dışarıdan izleyeceğiz ? O gelen Gezegenin içinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 O gelen Gezegenin içinden peki ama nasıl ? biraz daha ayrıntılı açıklarsanız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LYRA Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 peki ama nasıl ? biraz daha ayrıntılı açıklarsanız ? Ayrıntı vermek sayfalar sürer.Eğer şuna inanıyorsanız daha iyi anlarsınız; Ufolar ve Bizi izleyen üst boyut varlıklarına.Eğer bunlara inanıyorsanız geçmişte ve gelecekte yalnız olmadığımıza, Artık buluşma vaktinin geldiğini anlarsınız.Buda bizi Niburuya götürür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Ayrıntı vermek sayfalar sürer.Eğer şuna inanıyorsanız daha iyi anlarsınız; Ufolar ve Bizi izleyen üst boyut varlıklarına.Eğer bunlara inanıyorsanız geçmişte ve gelecekte yalnız olmadığımıza, Artık buluşma vaktinin geldiğini anlarsınız.Buda bizi Niburuya götürür. yuvaya döneceğimiz günü bekliyoruz zaten Ama bazen düşünüyorumda, aslında yuva dediğimiz ve özlediğimiz o realite dünya olabilir. Yani dünyanın bazı felaketleri atlatıp kendini tekrar toplaması veya dünyanın yok olması ve yeni bir gezegende yaşama devam etmek. Aslında bu kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok dediğin gibi. Olması gereken olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LYRA Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Evet. Dünya her zaman yuvamız kalacaktır.İçindeki sistemin ve karanlık insanların temizlenmesi de gerekli.Altın Çağ yaklaşıyor bunu her saniye izliyor ve görüyoruz.Altın çağ ve yer ile göğün evlendiği bir Dünya kendini hazırlıyor.1 den geldik,kendimizi tanıdık,Bire yürüyoruz.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 görelim bakalım neler olucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thrudvangar Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 dünyanın dengesi zaten değişmekte hemde oldukça hızlı bir biçimde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geroy1990 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 benim anlamadığım bu mardukmudur nedir o gezen 2012 de dünyaya yaklaşak diyolar ama o gezen şuan nerde en azından şimdiden teleskopla falan gözükmesi gerekirdi birden 2012 de dünyaya mı yaklaşak bu?mantık çerçevesinde cevap istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.