AkuJuk Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2011 Resimler Nasa'nın apollo adlı uydusundan çekilmiş ve üzerinde herhangi bir değiştirme yapılmamıştır. Sadece ters-düz renk değişimi yapılınca bazı fotoğraflarda daha önce görülmemiş detaylarla karşılaşılmıştır. Not: Gerçekliğinden şüphe duyanlar Nasa'nın sitesinden resimleri karşılaştırabilirler. Video [video=youtube;jUW7_8e-pM8]http://www.youtube.com/watch?v=jUW7_8e-pM8&feature=player_embedded 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doruk16 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Bunuda mı görecektin yurdum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zalim Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Insan dusununce Tanri'nin bu kadar gezegene bosuna yaratmadigini anlar yalniz olmadigimiz kesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
new month Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Yalnız değiliz.Ve bu mükemmel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gnowee Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Evet yalnız değiliz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 adamlar heryerde arkadaş. yalnız videonun 5.30 dk sından sonra arkadaki fon müziğini duyunca birazdan emrah,ceylan veya cansever şarkıya girecek sandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Ben pek bir şey göremedim videolarda marsta isa yüzü var haberlerinden farksız. Bilmem kaç milyon şeklin içinden bırak da bir şeylere benzeyenler çıksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2011 Yalnız olmamızı isterdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.