whitepower Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2007 1968 senedinde İstanbul'da doğdu. 1974 - 1989 yılları arasında ilk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul'da yaptı. 1990 yılında Eskişehir Açık Öğretim üniversitesi İktisat Fakültesine girdi. Bu üniversiteden Mezun olmadı. 1994 yılında ''Sokak Şarkıları'' albüm kaydını Almanya Köln'de gerçekleştirdi. Bu albüm Ada Müzik tarafından yayınlanmıştır. 1994 - 1997 yılları arasında Berlin, Ankara, Biclefeld, İzmir, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Antakya, Samsun, Karabük, Aydın, Foça, İstanbul vs. bir çok konser verdi. 1997 yılında ''Göndermeler'' albümü İstanbul Aks Müzik tarafından yayınlandı. Şu anda Boğaziçi Müzik tarafından yayınlanmaktadır. 2002 yılında ''Reflex'' kayıt İstanbul Güzel Sanat Stüdyosunda gerçekleştirildi. Yapım Ağdaş Müzik tarafından üstlenilmiştir. 1,5 yıllık stüdyo süresinden sonra oluşan Reflex albümünde Yaşar Kurt 1990 - 2000 yılları arasında yaptığı parçalarda 9 şarkıyı içermesinin yanı sıra 3 şarkının da yorumunu yapmış bulunuyor. ---Şarkı Sözleri--- Alışamadım Uzun uzun anlatamam herşeyi Böyle olsun istemedim bende Sakın kal deme bana... Gidiyorum Alışamadım bu kente... Suskun deniz boyu martılar Eve yalnız dönüyorum bende Sakın kal deme bana... Gidiyorum Alışamadım bu kente... Fırt Emin Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken Unuttum galiba özledim ooooo Sarıl bana ruhum ne olur Sar beni Çıglıklar geçti üstünden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni öldü sandım ruhum Biliyor musun Sensiz yaşamaya alıştırdılar Galiba özledim Hadi Baba Gene Yap Hadi baba gene yap Gene yap baba gene yap Hani bana yalan söylerdin ya baba Özgür kırlangıçlardan söz ederdin ya Çok paramız olacağından baba İşlerin iyi gideceğinden söz ederdin ya Hani en büyük sen olurdun ya baba Hani beni hep korurdun ya baba Kabus görüp uyandığımda Yanımda sen olurdun ya baba İyi bir insan olmanın baba Çok iyi olacağından söz ederdin ya Hadi baba gene yap Gene yap baba gene yap Haydi Erkekler Savaşa Bombalar düsüyor aldirma maskeni tak Siginaklar güvenli aldirma yasamana bak Haydi erkekler savaşa Haydi erkekler savaşa Sevgilime mektup yazdim postane yerinde yok Süt içmesi gerekli annemin artik süte gerek yok Haydi erkekler savaşa Haydi erkekler savaşa Kamyonlar Kavun Taşır Kamyonlar kavun taşır Ben hep seni düşünürdüm Kamyonlar kavun taşır Ben hep seni düşünürdüm NiksarÂ’da evimizde Küçük bir kuş kadar hürdüm NiksarÂ’da evimizde Küçük bir kuş kadar hürdüm Artık bu şehir başkadır Herkes beni aldattı gitti Artık bu şehir başkadır Herkes beni aldattı gitti Kamyonlar kavun taşır İçimdeki şarkı bitti Kamyonlar yine kavun taşır İçimdeki şarkı bitti Korku Korkuyorum anne albeni içine Alışamadım anne al beni yine Büyüdüm anne evler büyüdü Büyüdü papuçlar yollar büyüdü Orduya istiyorlar savaş çıkar diyorlar Silah veriyorlar anne bana öldür diyorlar Yat diyorlar anne kalk diyorlar Beynimi yiyorlar anne beynimi yiyorlar Kapat televizyonu anne seni de kandırıyorlar Oyunu verme anne Oyuna gelme anne Başka şarkıları da var ama ben en bilindiklerden koydum.... Ve tabii ki en sona sakladığım parça "korku"Pek de sewerim çok da sewerim.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 ve turnayı gözunden vurdun elıne saglık tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Eywallah yorum için teşekkürler benden sana:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 yaşar kurt'un bütün şarkılarını çok severim,paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lobsang Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 whitepower Bende sana teşekkür ederim yaşar kurt ile ilgili bu çalışman, özellikle de videolar için, ellerine sağlık.En sevdiğim parçasını (Alışamadım) ilk yazmışssın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Eywallah dostum beğendiğinize sewindim...Yorum için saol.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 işte bu adama hastayım. helal olsun konuyu açan arkadaşa çok büyük teşekkürler. gerçek kaliteli müzik yapanlardan biri Yaşar Kurt. çok severek dinlerim. favori şarkıalrım korku fırt emin dostum martı kukla haydi erkekler savaşa kamyonlar kavun taşır .... aslında hepsi süper ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MjoRa Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2007 gerçekten teşekkür ederim...çok güzel bir çalışma.yaşar kurt müziği ile herkesi kendinden geçirir.yaşar kurt un video ları için teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Tam alışamadım'ı dinlerken konu açmak aklıma geldi ama sen benden çok önce davranmışssın tebrikler ve teşekkürler Whitepower... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 sever sayarım ey7allah;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 seni öldu sandim ruhum biliyor musun? sensiz yasamaya alistirdilar galiba.. özledim ancak bu kadar anlamlı olur , ancak bu kadar iç kanatabilir dizeler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 korkuyorum anne... hadi baba gene yap en sevdiği şarkıları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Bi arkadaşım çok seviodu pırt emin diye bir şarkısı vardı bana onun hikayesini anlatmıştı ölen arkadaşına yazmış buda benim çok hoşuma gitmişti defalarca dinlemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Türkiyede böyle sanatçıların olması insanı mutlu ediyor çok derin ve hisli parçaları var . kapat televizyonu anne senide kandırıyorlar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Bir türlü canlı olarak dinleyemediğim adam... Kahretsin çok seviyorum bu adamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2020 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.