Who Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2011 Sözlere dikkat - - - - - - - - - - When moonlight crawls along the street Ay ışığı cadde boyunca süründüğü zaman Chasing away the summer heat Yaz sıcaklığının peşinden giderek Footsteps outside somewhere below Dışarıda ayak sesleri var aşaığıda bir yerlerde The world revolves I let it go Dünya dönüyor kendi haline bırakıyorum We build our church above this street Bu caddenin yukarısına kilisemizi inşa ediyoruz We practice love between these sheets Bu çarşafların arasında aşkımızı uyguluyoruz The candy sweetness scent of you Şeker tatlılığındaki kokun It bathes my skin I'm stained by you Derimi yüzüyor, senin tarafından lekeleniyorum And all I have to do is hold you Ve tek yapmam gereken sana sarılmak There's a racing in my heart Kalbimde bir yarış var I am barely touching you Sana zar zor dokunuyorum Nakarat : [ Turn the lights down low Işıkları kıs Take it off let me show Üzerini çıkar göstermeme izin ver My love for you insatiable Sana olan sevgimin doyumsuz olduğunu Turn me on never stop Beni azdır asla durma Wanna taste every drop Her damlayı tatmak istiyorum My love for you insatiable Sana olan sevgim doyumsuz ] The moonlight plays upon your skin Ay ışığı teninin üzerinde oynuyor A kiss that lingers takes me in Uzun süren bir öpücük beni içeri alıyor I fall asleep inside of you Senin içinde uyuyakalıyorum There are no words Hiçbir sözcük yok There's only truth Sadece gerçekler var Breathe in Breathe out Nefes al nefes ver! There is no sound Hiç ses yok We move together up and down Birlikte aşağı yukarı hareket ediyoruz We levitate our bodies soar Havaya yükseliyorz vücutlarımız süzülüyor Our feet don't even touch the floor Ayaklarımız zemine bile değmiyor And nobody knows you like I do Ve hiç kimse seni tanımaz benim tanıdığım gibi The world doesn't understand Dünya anlamıyor But I grow stronger in your hands Ama ellerinde daha da güçleniyorum Nakarat We never sleep we're always holdin' hands Asla uyumuyoruz her zaman elele tutuşuru Kissin' for hours talkin' makin' plans Saatlerce öpüşür, konuşup planlar yaparız I feel like a better man Daha iyi bi adam gibi hissediyorum Just being in the same room Sadece aynı odada olduğumuz için We never sleep there's just so much to do Asla uyumayalım yapacak çok şey var Too much to say Konuşmak için çok fazla şey Can't close my eyes when I'm with you Seninle birlikte olduğum zaman gözlerimi kapayamam Insatiable the way I'm loving you Doyumsuz bir şekilde seviyorum seni Nakarat x2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.