mksubzero349 Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2011 Ben bu konu hakkında uzun süredir bir bilgi edinmeye çalışıyordum. Telefondan yazdığım için uyku felcinin ne olduğunu anlatamayacağım ama Wikipedia'dan yeterli bilgi alabilirsiniz. Ben istediğim bilgiyi alamadım ne yazık ki, fakat bana sık sık uyku felci olduğu için gözlemleme fırsatım oldu. Bu gözlemleri sizinle paylaşmak istiyorum. Uyku felci uyku öncesi ya da uyku sonrası gerçekleşir. Bana uyku öncesi daha çok olur. Olduğu zaman ne yazık ki bir panik haline geçerim ve uyuyamam, uyku felci de bozulur. Bunu gözlemlemeye karar verdiğimde olaylar şöyle gerçekleşti: Yatarken müzik dinleyen bir insanım. Sabah 3 gibi uyanırım genelde. Uyandığım zaman müzik dinlemeye devam ederim, yoğun bir uyku çökene kadar. Sonrasında bırakırım müzik dinlemeyi ve kafamı koyup uyumaya çalışırım. Pek zor olmaz ama bana uykudan önce uyku felci olur bu zamanlarda. Ben bu defa kımıldamaya çalışmak yerine sabit durdum. Kendimi bu haldeyken yoğun bir konsantrasyon halinde buldum ve Lucid rüyayı düşünmeye başladım. Uzun sürmedi, 30 saniye içinde rüyadaydım ve rüya olduğunun farkındaydım. Oldukça rahat bir şekilde kontrol edebildim kendimi ve rüyamı. O kadar muhteşemdi ki... Artık uyku felci geçirdiğimde değerlendirebiliyorum. Size de tavsiyem, sakin olun ve odaklanın. Bu fırsat elinize geçerse değerlendirin. Uyku felcini kısaca tanımlamak gerekirse bedenin uyku halinde olup zihnin açık olma durumudur. Vücuda uyku sinyalleri verildikten sonra beynin bir süre daha bilince sahip olmasıdır. Umarım yardımcı olabilirim bu konuda, sevgim ve ışığım üzerinizde olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 evet ben de bir iki yerde o anda astrale gecilebilecğei yazıordu 3 saat once denedim (bendede uyku felci cok olur) ama olmadı dusunuordum yukseldiğimi felan sadece ayaklarımın bir boslukta gezdiğin hissettim başkada bisi olmadı ama lucidi dide denerim bu aksam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Deneyimlerini bizimle de paylaşırsan çok mutlu olurum dostum. Sevgi ve ışık üstünüzde olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulltimeonline Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 evet lucid oluor zaten birazdan ruya gorumcedie saldım kendimi cidden ruyada buldum sonra:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Ya çok affedersin ama "gorumcedie"yi anlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Bugün sabaha karşı yine uyandım. Gözlerim yavaş yavaş ağrımaya başladığında Lucid için zamanın geldiğini anladım. Bu defa yüz üstü uzandım, kafamı yastığa koydum ve gözlerimi kapattım. Hani gözlerimizi kapatırız da renkli şekiller falan görürüz ya, öyle oldu. O şekillere odaklandım. Bir tanesi çok netleşti ve o şekle bakarken Lucid'e geçmeyi düşündüm. Şekil dönen bir spiral halini aldı. Sonra uykunun başladığını fark ettim, ama bilincim yerindeydi. O spiral birden şu ölüm tehlikesi tabelalarındaki kuru kafatasına dönüşmeye başladı. Birden kendimi bir odada buldum, ve merhaba Lucid rüya. Sırf kendime Lucid rüya gördüğümü ispatlamak için kendimi uyandırdım. Daha doğrusu çalıştım, ama yalnızca Lucid halim geçti. Sözde uyandım ama rüya benim elimde olmadan devam etti. Bu yaşadıklarımdan şunları çıkarabiliriz: • Lucid görmek uykuluyken daha kolay, • Lucid görmeyi kolaylaştırmak için uyku haline geçiş sırasında tüm bilincimizle bir şekle ya da herhangi bir şeye odaklanmamız gerek, • Lucid gördüğümüzü kendimize ispatlamaya çalışmak Lucid'den olmamıza neden olabilir. Sevgi ve ışık hepinizin üstünde olsun. Umarım yardımcı olabilirim sizlere. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaşımın cok hosuma gıttı ama sımdıye kada hıc uyku felcıyle karsılasmadım ama artık karabasanların gelmesını ıstıyorum madem lucıde gecmek bu kodar kolay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Tüh ya eskiden çok olurdu da artık olmuyor Tekrar olduğunda aklıma gelecek olan ilk şey bu olacak =) Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Uyku felci o kadar rahat bir durum değil, berbat diyebileceğim bir durum. Kımıldayamamak o kadar kötü bir his ki... Ben "Lucid rüya görebilmek için uyku felci geçirin" anlamında değil, "uyku felcini yaşarsanız korkmayın, sakin olun ve yalnızca değerlendirin" anlamında yazdım. Çeşitli Lucid rüya deneyimlerimi de yaşadığım zaman buraya yazacağım zaten. Deneyimledikçe de kendi deneyimlerimden yola çıkarak hangi koşullarda daha rahat geçiş yapılabildiğini yazacağım. Sevgim ve ışığım üzerinizde olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 La lucid göreyimde boşver rahatsız olmayı Yazı icin tekrar teşekkür ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Ben teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkfable Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Bende sırf bunun için kendimi uyku felcine sokmaya çalışıyorum. Bunun içinde bir yöntemim var... Alnıma para yada herhangi bir cisim koyuyorum. Daha sonra hiç kımıldamadan düzenli nefes ile o cisme odaklanıyorum. En fazla ellerimin ve ayaklarımın uyuştuğunu hissettim ve üşüdüğümüde... Ama denemeye devam edeceğim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.