beyazkin Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2008 (düzenlendi) Ocak 10, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Bugün şarkılar Michael'a gelsin... http://www.izlesene.com/video/muzik-michael-jackson---you-are-not-alone/821423 - Another day has gone I'm still all alone How could this be You're not here with me You never said goodbye Someone tell me why Did you have to go And leave my world so cold Everyday I sit and ask myself How did love slip away Something whispers in my ear and says That you are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay But you are not alone For I am here with you Though we're far apart You're always in my heart But you are not alone 'Lone, 'lone Why, 'lone Just the other night I thought I heard you cry Asking me to come And hold you in my arms I can hear your prayers Your burdens I will bear But first I need your hand Then forever can begin Everyday I sit and ask myself How did love slip away Something whispers in my ear and says That you are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay For you are not alone For I am here with you Though we're far apart You're always in my heart For you are not alone Whisper three words and I'll come runnin And girl you know that I'll be there I'll be there You are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay For you are not alone For I am here with you Though we're far apart You're always in my heart For you are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay For you are not alone For I am here with you Though we're far apart You're always in my heart For you are not alone --------------------------------------------- Bir gün daha geçti Hala yapayalnızım Bu nasıl olabilir Burada benimle değilsin Asla elveda demedin Biri bana nedenini söyledi Gitmen mi gerekiyordu Ve dünyamı böyle soğuk bırakman Hergün oturup kendime soruyorum Aşk nasıl kaçıp gider Bir şey kulağıma fısıltıyla diyor ki Yalnız değilsin Seninle buradayım çünkü Sen çok uzakta olsan bile Ben burada kalacağım Ama yalnız değilsin Seninle buradayım çünkü Ayrı kalsak bile Hep kalbimdesin Ama yalnız değilsin Yalnız, yalnız Neden yalnız Böyle bir gecede Ağladığını duydum sandım Gelmemi istediğini Ve kollarıma almamı seni Dualarını duyabiliyorum Yükünü ben taşıyacağım Ama önce elini vermen gerek Sonra başlayacak sonsuza dek Hergün oturup kendime soruyorum Aşk nasıl kaçıp gider Bir şey kulağıma fısıltıyla diyor ki Yalnız değilsin Seninle buradayım çünkü Sen çok uzakta olsan bile Ben burada kalacağım Ama yalnız değilsin Seninle buradayım çünkü Ayrı kalsak bile Hep kalbimdesin Ama yalnız değilsin Üç kelime fısılda ve koşarak geleceğim Ve biliyorsun kızım orada olacağım Orada olacağım Yalnız değilsin Çünkü seninle buradayım Çok uzakta olsan bile Ben burada kalacağım Yalnız kalmaman için Burada seninleyim Ayrı kalsak bile Her zaman kalbimdesin Yalnız kalmaman için Seninle burada olacağım Çok uzakta olsan bile Ben burada kalacağım Yalnız kalmaman için Seninle buradayım Ayrı olsak bile Her zaman kalbimdesin Yalnız kalmaman için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 adam tam bir efsaneydi ya... ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 yazık oldu ya. bende bakim bi videolarına. bulduklarımı eklerim youtubedan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Though we're far apart You're always in my heart But you are not alone kimbilir kaç milyon belkide milyar kişi söylemiştir bunu dün. bıraktığı değerli eserler için bende kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 çokk üzldüm duyunca yaa..müziğin başı sağolsunn..hayranlarının da ________ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Müzik camıası bı duayenını daha kaybettı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Ruhu huzur bulsun çok severdim... Uzun bi aradan sonra ilk defa kendimi ağlayacak gibi hissettim haberi görünce... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 1 gün geçti ama birşey değişmedi,üzüntüm hala azalmış değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 1 gün geçti ama birşey değişmedi,üzüntüm hala azalmış değil. ama sende öyle bir parça koymşsun ki, hem gelip gelip dinliyor hemde üzülüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 its too late for apoligize adlı parça geçiyor içimden , jacko! sevgiyle ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 yaptığı kliplerin bile hepsi birer film tadındaydı.thriller olsun,billy jean olsun..şimdi kıçını sallayan kızlardan başka klip yapmıyorlar .gıcığım! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 (düzenlendi) http://video.google.com/videoplay?docid=289814776781715975&ei=4vVFStDNFIek2AL25dXnDQ&q=will+you+be+there+michael Ocak 10, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Fotonkedi çok teşekkür ederim.Michael'a adadığım şu konuya yapılan her yorum benim için çok önemlidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 typhon; çok kırılmış bir kalple gitti.onunla paylaşıyoruz bu başlık aracılığıyla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 (düzenlendi) [video=youtube;-tqYUTjQIc0]http://www.youtube.com/watch?v=-tqYUTjQIc0&hl=tr Ocak 10, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 typhon; çok kırılmış bir kalple gitti.onunla paylaşıyoruz bu başlık aracılığıyla... Biliyorum.Güzel olan yanıda bu ya,unutmayan ve önemseyen insanlar olması. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 tüm sevenlerin başı sağılsun çok üzücü duydugumda inanamadım hala da inandım sayılmaz öldügüne... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 ...for you not alone... i am here with you Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 You never said goodbye.... Did you have to go And leave my world so cold.....Gitmen mi gerekiyordu Ve dünyamı böyle soğuk bırakman... bu yıl aldığım en acı ölüm haberi... Ruhu huzur bulsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=PmN0dwDR1wo Ocak 10, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 şarkı dediğin böyle olur,adam tam bir sanatçıydı,allah rahmet eylesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 şarkı dediğin böyle olur,adam tam bir sanatçıydı,allah rahmet eylesin...gerçekten öyle tam bir sanatçıydı pop müziği genel olarak sevmesemde michael jackson ve madonnayı sevmiyorum demem çok özel insanlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Mükemmel şarkı, film tadında klip. Sağolasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Video izlenmiyor fakat biliyorum bu şarkıyı. Hala inanılması güç sanki hiç ölmeyecek gibiydi hala şaşırıyorum teşekkürler paylaşımın için bu dönemlerde onu anmamıza ihtiyacı var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.