boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2011 (düzenlendi) Büstün (Bülent Üstün) tarafından yaratılan Şero İstanbul ilinin Cihangir semtinde belalı bir tekir kedi rolündedir. Burada ana karakter olan kediler konuşma yetisine sahiptirler. Yarı insan yarı hayvan bir karakter olan Şero, Tonguç`un mastürbasyon yaptıktan sonra ortaya saçılan menilere oturan dişi bir kediden dünyaya gelmiştir. Daha sonraki zamanlarda Şerafettinin 7 kişi tecavüz ettikleri dişi bir kediden Tacettin adında bir oğlu olduğu ortaya çıkar. 14 yıl önce Cihangir'de doğan Kötü Kedi Şerafettin ise ilk kez aktörlüğe soyunuyor. Ünlü çizgi kahramanın yaratıcısı Bülent Üstün, çekecekleri filmin hazırlıklarının başladığını söylüyor ve ekliyor: "Bu film, sinemadaki yerli çizgi hayvan kahraman açığını kapatacak. Meydan Garfield'a kalmayacak!" Çizgi romandaki şiddeti ve argoyu mümkün mertebe filme de yansıtacaklarını belirten Üstün, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Filmin bir yaş sınırı olacak. Şimdilik bu sınır 18 gibi görünüyor. Şero'yu kimin seslendireceğini ise henüz bilmiyorum. Ama aklımdaki ses içki ve sigaradan deforme olmuş, kırçıllaşmış, bas bariton bir ses'' diyor Şu fragmanı bulunca konuyu açma gereği duydum : http://www.youtube.com/watch?v=nVtwoSL2qpQ Film ne zaman tamamlanıp vizyona girer bilinmez ama 96 senesinden beri takipçisi olduğum bu karakterin filminin çıkacağını öğrenmek beni bir hayli heyecanlandırdı Ekim 9, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jamaisvu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 paylaşım için teşekkürler, merakla bekliycez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Filmden görüntüler yavaş yavaş çıkıyor sanırım http://www.youtube.com/watch?v=R7Q8rIaJpoY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 güzelmiş. iyi bekleyelim bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.