dikili Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2011 http://img03.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/u/Ulke-Ve-Ozgurluk-1.jpgfilmlerinde ezilen siniflari konu edinmesi ile taninan Ingiltere’li yönetmen Ken Loach’un yönettigi 1995 yapimi film. Filmde Büyük Britanya Komünist Partisi’ne üye bir issiz olan ve Ispanya Iç Savasi’nda Cumhuriyetçilerin tarafinda savasa katilmaya karar veren David Carr’in hikâyesi anlatilir. Ayrica film Ispanya Iç Savasi’na, Uluslararasi Tugaylar araciligiyla cumhuriyetçilere destek olmak üzere bizzat katilan George Orwell’in burada yasadiklarini kitaplastirdigi Katalonya’ya Selam (Homage to Catalonia) adli eserinde anlatilanlara genis yer vermistir. Film, FIPRESCI Uluslararasi Elestirmenler Ödülü ve Cannes Ekümenik Jüri Ödüllerinin sahibidir. Film ‘in Adı: Ülke Ve Özgürlük Tür: Dram / Savaş Yönetmen: Ken Loach Görüntü Yönetmeni: Barry Ackroyd Senaryo: Jim Allen Oyuncular: Ian Hart, Frédéric Pierrot, Rosana Pastor, Icíar Bollaín, Tom Gilroy, Marc Martinez Yapım: 1995, Almanya / İspanya / İngiltere / İtalya Muzik: George Fenton Film Süresi: 1 saat, 49 dk. http://www.politiksinema.net/wp-content/thumbnails/facebook.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Bu filmi izlemedim, yarın izliyim bakim merak ettim....senden kötü bir film çıkmayacağına kanaat getirdim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 kesinlikle izle,müzikleri de iyidir. en çok etkilendiğim sahne filmin başında adam ölünce çıkan eski gazewte küpürleri ve mektuplar bir de en sonda gömülürken bi sahne var o da çok etkiledi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Tamam dikkat edicem izlerken o sahnelere itinayla:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.