ArpiA Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2011 (düzenlendi) sn gnoxis üyeleri profilinizdeki customize my profile yazısına tıklayarak profilinizin arka plan rengini, yazı rengini, yazı tipini ve bir çok şeyi değiştirebilirsiniz... sanırım bunu gören ya da kullanan pek olmamış insan boş kalmaya görsün GENEL Title text color = Başlık metin rengi Page Background = Sayfa arka plan rengi Page Link Color= Sayfa bağlantı rengi Modülleri Module Text Color= Modül metin rengi Module Link Color= Modül bağlantı rengi Module Background = Modül arka plan rengi Module Border= Modül sınır çizgileri rengi İnaktif modülleri Inactive Module Text Color= İnaktif modül metin rengi Inactive Module Link Color= İnaktif modül bağlantı rengi Inactive Module Background= İnaktif modül arka plan rengi Inactive Module Border= İnaktif modül sınır çizgileri rengi Butonlar Button Text Color= Buton metin rengi Button Background= Buton arka plan rengi Button Border= Buton sınır çizgileri rengi İçerik Content Text Color= İçerik metin rengi Content Link Color= İçerik bağlantı rengi Content Background= İçerik arka plan rengi Content Border= İçerik sınır çizgileri rengi Header= Başlıklar Header Text Color= Başlık metin rengi Header Link Color= Başlık bağlantı rengi Header Background= Başlık arka plan rengi Header Border= Başlık sınır çizgileri rengi Şubat 26, 2012 boogee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 ben denedim azıcık ama azıcık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 komutlar ingilizce yazıyor. bir kaç sorun daha var ama düzeltirler zamanla yine de çok güzel olmuş.. böyle bir şey gerekiyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 İngilizce olduğu için koşarak hatta uçarak hatta ve hatta astral seyahate girip duvarlardan geçip uçarak kaçtım evet tahmin ettiğiniz gibi bende delilik var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 İngilizce olduğu için koşarak hatta uçarak hatta ve hatta astral seyahate girip duvarlardan geçip uçarak kaçtım evet tahmin ettiğiniz gibi bende delilik var anladık kendinden şüphe ediyosun delisin bilimum aykırı olan ne varsa osun tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 (düzenlendi) ya şaka bir yana bende biraz kurcaladım ama sırf sana inat iğrençte olsa sonuna kadar gidicem nerdeydi şu profil tuşu Bulamadım Eylül 5, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Bu başlığı görünce renklerle oynadım azıcık ben de... Çıfıtçı çarşısına döndü sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Oraya : ) ufak birde arka plan müzikleri çalması için bir eklenti isteriz isteriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 katılıyorum müziksiz olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Arkaplanın boyutlarını bilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 o boyutlarda sorun var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Görmüştüm fakat kim uğraşacak 2 saat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Ya birisi yerini tarif etse kurcalıcam bi rastlamıştım ama şimdi bulamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Sağ üst köşeden "Profiliniz" sekmesine tıkla açılan sayfadan "Arama Butonunun" hemen altında "Customize My Profile" şu Darkist adlı reklamın hemen sağ altında kalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Biraz kurcaladım bakın bakalım n'apmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 ben de biraz kurcaladım ortaya böyle bir sonuç çıktı işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Naptım ben ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Naptım ben ya güzel olmuş güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Kurtarmaya çalıştım bu oldu işte sonuç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 bencede ya güzel olmş seninki owarlock0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Hohoho teşekkür ettim ArpiA 'nın ki çok hoşuma gitti ama seninkide güzel olmuuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Sade bir şeyler yaptım. Arka plana bir şey koymadım hoş durmadığından böyle de güzel oldu gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Severek kullanıyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Arkaplanın boyutlarını bilen var mı? Ark planın boyutları yerleşim şekli olarak mı soruyorsun yoksa koyduğun fotoğraf boyutu olarak mı tam çözemedim. Nasıl masa üstünde, ortada genişlet vs. yerleşimi var bunda da o şekilde. Hiç bir şey seçmezsen, yerleştirdiğin fotoğrafın boyutu kadarcık duruyor arka planda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Arka plan otomatik olarak döşüyor konulan resmi. Dediğin gibi değil yani, sabit boyutu var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.