Metropolitan Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2011 Arkadaşlar merhaba ; Son 2-3 haftadır , odamın camının baktığı arazide küçük hortumlar oluyor . Bende öylesine deneyim dedim.Hortumu dağıtıyım dedim başladıktan 6-7 saniye sonra birden dağıldı. Rastlantı dedim geçtim 2. deneyişimde de aynısı oldu. Ve 3. denememde de ben yetenek demiyorum . Bana göre rastlantı ama sizin fikriniz nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Bilinçaltı oyunu gibi göründü, yanında olmadan kimse net birşey diyemez ama bana tesadüf gibi geldi ama bir soru var: "YA YETENEKSE?" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Bende bir de o açıdan bakıyorum . Yetenekse net bir şey öğrenemediğinden kullanamayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 rastlantı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Sadece rastlantı , hortumları dağıtmaya çabalayana kadar cisimleri hareket ettirmeye çalışsan daha mantıklı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar