Melanie Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2011 Arkadaşlar ben bu siteye dün üye oldum.Ve sizden bana bazı konularda yardım etmenizi rica ediyorum.Biz kuzenimle eskiden böyle şeylere inanmazdık ta ki büyüklerimizden dinleyip öğrenene kadar...Biz kuzenimle aynı apartmanda oturuyoruz. Birgün ailecek işleri çıktı ve bütün büyüklerimiz biryere gitmek zorunda kaldı.Kuzenimle ben evde kalmayı tercih ettik.Apartmanda kimsecikler yok bizden başka.Biz kuzenimle yağmurda yürümeyi falan çok severiz bu yüzden (Hava yağmurluydu gittiklerinde) yine terasa çıktık.Kuzenimle oturduk yapmurun altında konuşuyoruz.Sonra birden hava iyice kapandı.Gündüz olmasına rağmen havaya bir kasvet çöktü.Sonra şimşek falan çakınca bizim çatıda çok fazla demir metal falan var birde yıldırım yüksek yerlere düşer diye korktuk ve en alt kata bizim eve girdik. Kuzenimle bazı sitelerden korku hikayeleri okuyoruz.Tam bir hikayeyi okurken hikayedeki kısım şöyleydi : Birden kapı alacaklı gibi çalınmaya başladı. Sonra telefonum çaldı. Diye bir bölüm vardı.Tam orayı okuduk.Kuzenimle gülerken birden kuzenimin telefonu çalmaya başladı.Biz birden korktuk ve ciddileştik kuzenimle tırsa tırsa telefonu karşı koltuktan aldık tam telefonu açarken kuzenim kapı alacaklı gibi çalmaya başladı.Birden ödümüz koptu.Böyle birşeyin tesadüf olması mümkün gibi değildi.Kuzenim telefonda hiçbir ses duyamamış.Kuzenim telefona bakarken ben yavaşça kapıya yürüdüm.İç kapıyı açıp demir kapıya yaklaşmadan kim o ? Diye seslendim..Cevap yok...Birkaç kere daha seslendim yine ses yok bu sırada kuzenim geldi ve beraber kapıyı açtık.Kimse yoktu.Konrtol ettik hatta dışarı çıkıp.Kimse yok.Sonra eve girerken sanki arkamdan hızla bir karaltı geçti.Bana saçmalama ders ve güler diye kuzenime anlatmadım bunu tabi. Akşam kuzenimle beraber yatmaya karar verdik.Yattıktan sonra kuzenim kıpraşmaya başladı.Sonra kalktı ve beni sarstı. Uyan bi dakika sana bişey anlatıcam dedi.Tamam dedim.Ama söz ver gülmiyceksin dedi.Sonunda anlatmaya ikna ettim 5-1 dakika sonra.O da aynı anda kapıdan girerken arkasından hızla geçen bir karattı görmüş.Fakat birbirimizin gölgesi olmayacağından eminim.Birde biz bazen geceleri otururuz her gece bir ıslık sesi gibi bir ses duyuluyor ve bu bizi korkutuyor.Ben kendim görünce hayal gördüm falan dedim fakat kuzeniminde görmesi Birde benim anneannem mezarlığın yanında oturuyor.Artık anneanneme gidince yanımda (Bu başka kuzenim ) kuzenim olmadan yatamıyorum Lütfen bana acil olarak Dönermisiniz ? Teşekkürler Şimdiden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrAcKeN23 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Böyle birşey olduğunda mutlaka sakin ol ve panik yapma yanlış karar verme;) Konuya gelince bazı varlıklar sizinle oyun oynuyor olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 @cracken23 doğru söylemiş. fakat varlıkların sizinle oyun oynuyor olabileceğini sanmıyorum. bana kalırsa tesadüften ibaret o gölgeye gelirsek, an itibari ile paniğin heyecanın korkunun etkisi ile olmuş olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melanie Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Arkadaşlar çok teşekkür ederim Beni aydınlattığınız için herkesin yorumlarına açığım Birde bişey sormak istiyorum böle varlıklar yakınındayken hayvanlar (kediler vb.) huzursuz olurlar mı ? Yada bir şekilde etkilenir mi ?Çünkü bizim bir kedimiz var kapımızın önünde baktığımız ve 14 yıldır bizimle olan kedimiz var.Çok yaşlı ve bize çok bağlı asla bizi tırmalamaz etmez.Kucağımıza alır severiz.Fakat o zaman çok huysuzdu ve bize kendini sevdirmek değil yaklaşınca hırladı.Belki böyle bir varlığın onun üzerinde etkisi var mıdır diye düşündüm çok sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Gece gece oturup korku hikayesi okuyan (burada başka bir şey daha var ama doğru kelimeleri seçemiyorum) bir normal bir gencin yaşayacaklarını yaşamışsın garip bir şey yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melanie Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Sayın Adramelech Siz beni yanlış anladınız sanırım Saat daha çok erkendi 13:00-14:00 arası Ve biz korku hikayeleri okuruz ama inanmazdık genelde.Hatta o hikayeyi okurken çok güldük fakat aynı şeyler tekrarlanınca tedirgin olduk.Özellikle kapıdaki kişi kimdi çok merak ettik.Ve sadece birimiz değil ikimiz birden gördük ki ikimizde eskiden bu olay olmadan önce böyle şeylere gülüp geçerdik.Benim küçük kuzenim çok korkar bizimle gece oturup hikaye falan okumazdı.Biz onla dalga geçerdik.Fakat insan yaşayınca bazı şeyleri değişim yaşıyor.Birde ben şu sürecde Kur'an-ı Kerim'i okuyorum.Ve normalde bizim dünyamıza gelemeyeceklerini sandığımız ( Küçükken ailelerimiz korkmayalım diye bize anlattığı için hp öyle biliyorduk ki ) şeylerin geldiğini ve bu konunun derinleri inceleyice neler olduğunu anlayıp farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 ben cinlerin veya diğer varlıkların insanlarla etkileşimde olduğuna inanmıyorum hani şöyle ki eğer sen onlarla iletişime geçmek istemediğin sürece. ilk önce sen bunu bir düşün melanie eskiye bak bir acaba hiç böyle girişimlerde bulundun mu ? cinleri görmek bana göre saçma çünkü insanların algısı bunu göremez bence. hayvanlar olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melanie Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Sayın Lanx...Evet ben şu an 15 yaşındayım fakat 13-12 yaşlarımda böyle şeyler ilgimizi çekerdi soyunma odalarında sınıfta yanlız kalınca bir şekilde bunu yapardık hatta bir seferinde fincanla denemişliğiiz var fakat gelip gelmediğini bilmiyoruz.Profesyonel olmadığımız için o zamanlarda göndermeyide bilmiyorduk.Belkide bu gitmeyen bir varlıktı :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.