Melanie Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2011 Değerli arkadaşlar...Ben yaklaşık bir sene önce kadar durugörü hakkında birşeyler öğrendim ve bu yeteneğe merak saldım.Sürekli çalışmalar yaparak yeteneğimi geliştirmeye başladım.Fakat yaşadığım bazı olaylar yüzünden bırakma kararı aldım.Bu bahsettiğim olaylar rüyalarımda 2-3 gün sonra olacağı görmek.Bazı şeyleri yaptığımı görüyorum ve 2-3 gün sonra olaylar gerçeklerşiyor.Bu yüzden yeteneğimden vazgeçmek zorunda kaldım fakat yinede yeteneğimden kopamıyorum.Onu köreltmekte istemiyorum.Bir hafta önce yine bir meditasyon çalışması gerçeklerştirdim.Fakat zihnimi boşaltamıyorum bir türlü.Sebebi ise gözümü kapadığım anda gözümün önüne bir sürü imgeler kanal değiştirirmiş gibi gelip geçiyor.Bazı resimlere ise odaklanıyor.Fakat çoğunun bir anlamı olup olmadığını bilmiyorum :/ Bana bu konularda yardım edermisiniz? Yeteneğimi nasıl kontrol altına alacağımı bilmiyorum Sizce yeteneğimi bırakmalımıyım (köreltmelimiyim) ? Yeteneğimi nasıl kontrol edebilirim ? Şimdiden çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 eğer durugörü yeteneğin varsa(ki dediğine göre var) niye bırakmak istiyorsun anlamadım ? bence bırakma. tedbir her zaman iyidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Bence o görüntülerin üstünde durmalısın. mutlaka onların bilinç altında bir karşılığı olmalı, onların karşılığını da senden başka kimse bilemez. Böyle bir yeteneğin varsa bence uzaklaşma yeteneğinden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Zihninizi susturabilmek için http://www.gnoxis.com/zihni-susturmak-32059.html bu konuyu okuyun mutlaka faydasını göreceksiniz . Mantraları da kullanabilirsiniz . Vaz geçme kararı aldınız ve sonra bu karadan da vaz geçtiniz anladığım kadarıyla .Peki neden vaz geçtiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Arkadaşım sahip olduğun şey çok kutsal bir şeydir. Bende de duru görü yeteneği var. Anneme araba çarpmasını gördüm ve gerçekleşti. Bende bırakmak istedim ama bırakmadım . Daha çok geliştirdim. Ve gördüklerimi değiştiremeyeceğimi öğrendim. Sakın bırakma yeteneğini . Başka sorun varsa özelden mesaj at . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melanie Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bana yardımcı oldunuz.Benim yeteneğimden soğuklaşmamın nedeni görüşlerimin gerçeklerştirmesi.Bu mükemmel bir yetenek fajat insanı korkutabiliyor bazen.Aslında yeteneğimden vazgeçmeyi istemiyor hatta onu daha gelişmiş bir hale getirmek istiyorum fakat yeteneğimi kontrol etmeyi bilmiyorum ? Yeteneğimi nasıl kontrol altına alırım.Çünkü her gözümü kapadığımda gözümün önüne birsürü imge geliyor ve bu yüzden kolay kolay uyuyamıyorum.Zihnim sürekli dolu oluyor :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Meditasyon yap. Yeteneğinin sürekli çalışmasına izin verme sadece sen istediğinde çalışsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merlyn Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Bence Yeteneğine Hükmetmeyi Öğrenmelisin ) Senden Habersiz Şeyler Yapmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 meditasyon konusunu inceleyin. orada zihnin nasıl boşaltılacağına ilişkin bilgiler bulabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 fresh your mind.tanrı sana bir yetenek verdiyse bunu iyi işler için kullanmalısın.bu sana verilmiş bir görevdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chosniel1 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Çapalar kullanmayı dene kendine özgü bir cümlen olsun çalışmaya başlamadan söyle.Aynı mekan da aynı kıyafetlerle çalış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ccharmed Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 İnsan geleceği değiştiremiyor bazen, kötü bir şey olacağını görüp o an gelene kadar bekleyip göz göre oluyor, hele de ölüm gördüyse... Vazgeçmesini gayet iyi anlıyorum ben.. Ancak elindeki kıymetli bir anahtar.. nacizane önerim, bir olaya yoğunlaşman konusundadır. Yeteneğinin bağlı bir at olduğunu düşün, gözlerini kapatıp meditasyona geçtiğinde, onu serbest bırakıyorsun bir oraya bir buraya koşuyor bu yüzden bir sürü imge geliyor gözüne. Ama tek bir yere yoğunlaşırsan atına gem burup onu dilediğin yere götürürsün. Sadece bir konuya konstantre ol derim ben, nacizane.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loha Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Seninle aynı olayları yaşıyorum.. Örneğin geçen hafta bir rüya görmüştüm ve aynı gördüğüm olay & hareketi gerçekleştirdiğimi fark ettim Doğruyu söylemek gerekirse bu beni biraz korkutmuyor değil ve bu olay tamı tamına 12. kez gerçekleşiyor.Köreltmek de istemem ama bir süre sonra bu işin ardı ardına tekrarlandığını insan fark edince can sıkmaya başladı..Ve devam ediiyor..Yani lütfen yardım ederseniz sevinirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.