Jump to content

Yeteneğimi nasıl kontrol altına alırım ?

Melanie

Önerilen Mesajlar

Değerli arkadaşlar...Ben yaklaşık bir sene önce kadar durugörü hakkında birşeyler öğrendim ve bu yeteneğe merak saldım.Sürekli çalışmalar yaparak yeteneğimi geliştirmeye başladım.Fakat yaşadığım bazı olaylar yüzünden bırakma kararı aldım.Bu bahsettiğim olaylar rüyalarımda 2-3 gün sonra olacağı görmek.Bazı şeyleri yaptığımı görüyorum ve 2-3 gün sonra olaylar gerçeklerşiyor.Bu yüzden yeteneğimden vazgeçmek zorunda kaldım fakat yinede yeteneğimden kopamıyorum.Onu köreltmekte istemiyorum.Bir hafta önce yine bir meditasyon çalışması gerçeklerştirdim.Fakat zihnimi boşaltamıyorum bir türlü.Sebebi ise gözümü kapadığım anda gözümün önüne bir sürü imgeler kanal değiştirirmiş gibi gelip geçiyor.Bazı resimlere ise odaklanıyor.Fakat çoğunun bir anlamı olup olmadığını bilmiyorum :/ Bana bu konularda yardım edermisiniz? Yeteneğimi nasıl kontrol altına alacağımı bilmiyorum :(

Sizce yeteneğimi bırakmalımıyım (köreltmelimiyim) ?

Yeteneğimi nasıl kontrol edebilirim ?

Şimdiden çok teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşım sahip olduğun şey çok kutsal bir şeydir. Bende de duru görü yeteneği var. Anneme araba çarpmasını gördüm ve gerçekleşti. Bende bırakmak istedim ama bırakmadım . Daha çok geliştirdim. Ve gördüklerimi değiştiremeyeceğimi öğrendim. Sakın bırakma yeteneğini . Başka sorun varsa özelden mesaj at . ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bana yardımcı oldunuz.Benim yeteneğimden soğuklaşmamın nedeni görüşlerimin gerçeklerştirmesi.Bu mükemmel bir yetenek fajat insanı korkutabiliyor bazen.Aslında yeteneğimden vazgeçmeyi istemiyor hatta onu daha gelişmiş bir hale getirmek istiyorum fakat yeteneğimi kontrol etmeyi bilmiyorum ? Yeteneğimi nasıl kontrol altına alırım.Çünkü her gözümü kapadığımda gözümün önüne birsürü imge geliyor ve bu yüzden kolay kolay uyuyamıyorum.Zihnim sürekli dolu oluyor :S

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsan geleceği değiştiremiyor bazen, kötü bir şey olacağını görüp o an gelene kadar bekleyip göz göre oluyor, hele de ölüm gördüyse... Vazgeçmesini gayet iyi anlıyorum ben.. Ancak elindeki kıymetli bir anahtar..

nacizane önerim, bir olaya yoğunlaşman konusundadır. Yeteneğinin bağlı bir at olduğunu düşün, gözlerini kapatıp meditasyona geçtiğinde, onu serbest bırakıyorsun bir oraya bir buraya koşuyor bu yüzden bir sürü imge geliyor gözüne. Ama tek bir yere yoğunlaşırsan atına gem burup onu dilediğin yere götürürsün. Sadece bir konuya konstantre ol derim ben, nacizane..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Seninle aynı olayları yaşıyorum.. Örneğin geçen hafta bir rüya görmüştüm ve aynı gördüğüm olay & hareketi gerçekleştirdiğimi fark ettim :ermm: Doğruyu söylemek gerekirse bu beni biraz korkutmuyor değil ve bu olay tamı tamına 12. kez gerçekleşiyor.Köreltmek de istemem ama bir süre sonra bu işin ardı ardına tekrarlandığını insan fark edince can sıkmaya başladı..Ve devam ediiyor..Yani lütfen yardım ederseniz sevinirim..:confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...